OTKRIJTE!

Od nje sve zavisi, jer ona je najvažnija GODINA ZA VEZU! Dalje ćete ILI ZAJEDNO ILI SAMI!

05.02.2018 - 14:42 | Praktična žena >> Ljubav

Osjećate da nešto ne funkcioniše najbolje između vas, možda je stvar u ovome
 

Svi ste vjerovatno čuli za taj mit da je sedma godina veze najteža i da se upravo u tom periodu veze najčešće raspadaju. Novo istraživanje pokazuje da biste trebali da počnete da brinute ranije, žene koje su nevjerne najvjerovatnije će prvi put prevariti partnera samo tri godine i tri meseca nakon vjenčanja.

Studiju je sprovela najveća britanska stranica za upoznavanje vjenčanih ljudi, IllicitEncounters.com, a još je otkrila i da će žene prvi put prevariti pet mjeseci prije muškaraca koji prvi put varaju tri godine i osam mjeseci nakon vjenčanja.

Otkrili su i da se preljuba događa u 45 procenata brakova, a od toga 57 procenata inicira žena. Osim toga, prije će prevariti žene čije su majke takođe imale afere jer imaju osjećaj da su dobile dopuštenje za preljubu pa ni zavjete ne doživljavaju tako ozbiljno. Ista se stvar može primieniti i na muškarce, ako su im očevi imali afere, verovatnije je da će imati i oni.
 

Razlozi za preljubu se razlikuju po polovima. Žene najčešće navode emotivne razloge dok muškarci uglavnom ne mogu da odole prilici za seks, piše britanski The Sun. Oba pola su navela stanje pijanstva kao potencijalni razlog za prevaru.

Kristijan Grant iz IllicitEncounters.com je objasnio- Kriza u sedmoj godini je mit, posebno ako su vam roditelji bili skloni aferama. Ako želite da znate da li će vas žena prevariti, saznajte nešto o tašti.

Varanje je u genima, posebno kad su žene u pitanju jer idealizuju svoje majke pa u odrasloj dobi slede njihovo i pozitivno i negativno ponašanje. Ako im se roditelji razvedu ili im se majke povjere o prevari, i kćerke će vjerovatnije varati.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!