GENIJALNO

ILI SE VIĐAŠ SA NEKIM ILI ME NE VOLIŠ: Muž odlučio da ostavi ženu, ali OVOME SE NIJE NADAO!

06.02.2018 - 16:20 | Praktična žena
 

Jedan neimenovani muškarac, očito frustriran nezainteresovanošću svoje supruge, čvrsto je odlučio da je napusti i da se razvede od nje. Napisao joj je jedno pismo, a kroz par dana dobio je njen odgovor koji ga je totalno šokirao i dobro uzdrmao…

 „Draga ženo,

Pišem ovo pismo da te obavjestim da te ostavljam zauvijek. Bio sam dobar suprug sedam godina, ali ništa nisam dobijao zauzvrat. Posljednje dvije sedmice su bile naročito užasne. Kap, koja je prelila čašu, bio je poziv tvog šefa, koji je saopštio da si dala otkaz na poslu.

Prošle nedelje vratila si se kući i nisi ni primjetila da sam se ošišao drugačije nego inače, pripremio ti tvoj omiljen obrok za večeru.

Ti si sve pojela za dve minute, odgledala svoju „sapunicu“ i odmah otišla na spavanje. Odavno nisam čuo da govoriš da me voliš, ne želis ništa raditi što vezuje muža i ženu.

Ili se viđas sa nekim, ili me više ne voliš. Bilo kako bilo, ja te ostavljam!

Tvoj bivši suprug.

P.S. Čak i ne pokušavaj da me pronađeš. Ja sam se sa tvojom sestrom preselio u Zapadnu Virdžiniju, zauvijek. Ćao!“

Ženin odgovor:

„Dragi bivši supruže,

Odavno me ništa tako nije obradovalo, kao tvoje pismo.

U pravu si, u braku smo sedam godina. Šta kažeš – dobar suprug? Ha, ha, daleko si od toga, daleko..

„Sapunice“ gledam, jer mi je dosadilo tvoje stalno kukanje. Uostalom, posljednje vrijeme ni to nije pomagalo.

Primjetila sam tvoju novu frizuru prošle sedmice, a moja mama mene učila da govorim dobre stvari, ili ćutim, opredjelila sam se za drugo.

A kad si pripremio moje omiljeno jelo, ti si sigurno mene pomješao sa mojom sestrom, jer već sedam godina ne jedem meso.

Bez obzira na sve, još sam te voljela, i mislila da ćemo riješiti sve naše nesuglasice. Zato, kada sam dobila na lotou 10 miliona dolara, dala sam otkaz na poslu i kupila sam dvije karte do Jamajke. Ali, vrativši se kući, pronašla sam tvoje pismo. Pa, šta reći, ništa se ne dešava bez razloga…

Nadam se da ćeš biti srećan u svom novom životu. Moj advokat je rekao da zahvaljujući tvom pismu, nećeš izvući od mene ni paru. Tako da… Ćao!

Tvoja bivša žena, bogata i slobodna!

P.S. Ne znam, da li sam pričala nekad, ali moja sestra na rođenju je bila 'brat'...

Lijep dan, želim!“

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA