VRIJEDI POKUŠATI

STRUČNJACI TVRDE: Ako uradite samo ove TRI STVARI, novac će velikom brzinom pristizati u vaš dom!

10.02.2018 - 23:23 | Arhitektura i dizajn >> Sve za dom

Feng šui nije samo u rasporedu namještaja i predmeta u vašem dom ve i na vaš cijeloukupan odnos prema životu. Stručanjci feng suia su naveli tri stvari koje će vam omogućiti brži protok nova u vaš dom.

1. Gdje najviše provodite vremena u vašem domu potrehno je da stavite jarke i žive boje.  Mjastori iz feng šuia uvijek naglase područje nova sa objama, zelenom i ljubičastom. Zelena boja je boja vitalnosti, a ljubičasta predstavlja bogastvo.

2. A glavni savjet u fen šui filozofiji jeste pažljivo rukovanje sa novcem. Svi od nas imaju naviku da gužvaju novčanice po džepovima ili ostavljaju na raznim mestima po kući. Ali potrebno je da vaš novac uvijek spakujete u lijepe kverte ili plastične futrole u živim bojama.

3. Novac je jedna vrsta energije i ona protiče kroz naš život. Ukoliko  nemate dovoljno novca da poklanjate i trošite, sigurno je da možete da poklonite drugima malo svog vremena i pažnje. Bogastvo nije uvijek ako dobijamo, bogastvo je i kada imamo priliku da dajemo.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!