Otet ću Divnu, a onda idem da uzmem njenu kćerku: KOCIĆKIN PRVI MUŽ NE ODUSTAJE

13.02.2018 - 18:27 | Show

Almir Asanović iz Novog Miloševa riješio je da izbavi bivšu suprugu iz rijalitija kako bi se ponovo njome oženio i njenom djetetu pružio topli dom daleko od Marka, koji je maltretira

Prvi muž Divne DNK Kocić, samozvani pilot Almir Asanović iz Novog Miloševa došao je juče u Beograd da bi, kako tvrdi, oteo bivšu ženu iz „Zadruge“.

On je najpre svratio u redakciju Kurira i detaljno objasnio plan koji je spremao dva mjeseca.

muz

- E, ovako. Riješio sam da otmem Divnu i zato sam došao iz svog sela. Avion sam parkirao na tajnoj lokaciji i odatle ću da preletim i da sletim pravo u Šimanovce. Ne zanima me što mi pojedinci tupavci ne vjeruju da sam pilot, ja odlično znam da vozim i vidjećete kako ću to da učinim „migom 28“. Pravo ću da uletim u dvorište, i kamere televizije Pink će to da snime. Sve će da izgleda kao na filmu, a u stvari je rijaliti.

Nijedna starleta, pjevačica nikad nije niti će da doživi ovo što će Divna da doživi. Sve će tamo u rijalitiju da budu ljubomorne na nju. Ma, ima da crknu od muke. Misliće: Gle grbava Divna, a šta bivšu muž za nju čini - priča Almir.

On kaže da ga je Divna razočarala zato što ga javno vrijeđa u rijalitiju i da pod hitno mora da je prevaspita.

- Ona je skroz izgubila kompas. Izvrijeđala me je, a ja sam joj tepao: „Lolo moja, ljubi te Almir tvoj. Dušo moja, živote najljepši“, a ona na mene drvljem i kamenjem. Prevaspitaću je ja! Imam metode koje djeluju na nju. Pa, ipak smo mi živjeli zajedno i ja znam kako treba da se ponaša s njom. To ni Marko ne zna. Ona će uz mene da procvjeta. Samo nek uzme taj honorar i ja ću da je vodim na lječenje. Ja znam i kod kog ljekara treba da se izvrši operacija, koja nije nimalo jednostavna - kaže Almir.

Asanović nema namjeru da otme samo Divnu već i njenu kćerku Kristinu, koja je još uvijek u hraniteljskoj porodici.

- Prvo idem Divnu da otmem, a onda i djevojčicu. Pa, taj blentavi Marko, koji maltretira Divnu, i ne zna da gleda to dijete. Njemu je ona samo teret. Bolje će joj biti kod mene, u mom skromnom kućerku, nego tamo u toj praznoj kući. E, onda kad se Divna izliječi, imaćemo sek* i ja ću da joj napravim jednog sina. Rodiće mi dijete! To će biti moj nasljednik - završava Almir.

 


FOTO: PRINTSCREEN

Marko poručuje

BIĆE BOLJA U SEKSU KAD OPERIŠE GRBU


Divnin sadašnji muž Marko Kocić neće da se prepire sa Almirom, za koga kaže da je nebitan.

- Taj može samo da sanja o mojoj ženi. On nju nije mogao da zadovolji kao ja i bolje da joj ne prilazi jer ću onda i ja da doletim. Podržavam Divnu da što duže bude tamo jer moramo da rešimo problem s grbom čim se rijaliti završi. Želim da moja žena bude prava ko strela. Ja sam je zavoleo bez obzira na to što je grbava. I dobra je i u krevetu. Ali biće još bolja kad se to završi - poručuje Kocić.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!