IMA LI ISTINE?

Tko je dobar organizator, a tko dobro procjenjuje ljude: ŠTA KRVNA GRUPA GOVORI O TEBI?

13.02.2018 - 22:54 | Zanimljivosti >> Kiosk

Krvne grupe dijele se u četiri skupine: A, B, AB i 0 te dva Rh faktora, plus i minus. Većina stanovnika, oko 85 posto, ima pozitivan Rh faktor, dok je oko 15 posto njih s negativnim.

Tko je dobar organizator, a tko dobro procjenjuje ljude?

Osobe s krvnom grupom A odlični su prijatelji i misle na druge. Ne znaju izraziti osjećaje, i često ih zadržavaju u sebi. Ističu se kao pisci, ekonomisti, računovođe i knjižničari.

Osobe krvne grupe B također su dobri prijatelji i slušatelji, ali vole sebe staviti na prvo mjesto i izraziti osjećaje. Vrlo dobro procjenjuju ljude, što ih čini odličnim psiholozima i novinarima.

Osobe s krvnom grupom AB dobre su u planiranju i organiziranju. Idealni su kao edukatori, menadžeri i u odnosima s javnošću.

Krvna grupa 0 otkriva da ste željni moći i natjecateljskog duha. Među njima pronalazimo sjajne političare i terapeute. U ljubavnim vezama ljudi krvne grupe 0 dobro se slažu sa svim ostalim grupama.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!