DA LI JE MOGUĆE? Prije Suzane, Saša Popović je zaprosio ovu pjevačicu, a ona mu prsten bacila u lice i odbila!

27.02.2018 - 22:51 | Show
 
Poznato je da je direktor Grand produkcije Saša Popović sada srećno oženjen čovjek koji je u dugogodišnjem braku sa pjevačicom Suzanom Jovanović, ali prije toga je prosio još jednu poznatu pjevačici.
 
Naime, prije braka sa Suzanom, Popović je bio muškarac na glasu- uspješan, duhovit i talentovan pa su mnoge dame ludjele za njim, a i on je očigledno ludio za njima.
 
Jedna od pripadnica estradnog miljea, Zlata Petrović priznala je da je davne 1989. Saša nju zaprosio brilijanstkim prstenom.
zlata
 "Sale me je mnogo voljeo, patio je dugo za mnom kad smo raskinuli... Zaprosio me je za rođendan. Izvadio je brilijantski prsten pred gostima, a ja sam se prepala i bacila mu ga u lice. Popović je savršen muškarac, ali me je zaprosio u pogrešno vrijeme. Bila sam mlada, imala sam 27 godina, a dvije godine ranije sam se razvela od Hasana Dudića", ispričala je pjevačica.
 
Njih dvoje su i danas u dobrim odnosima iako svako živi svoj život.
 
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!