PRIMIJETITE IH NA VRIJEME: 5 znakova koji govore da će neko blizak preminuti!

13.03.2018 - 16:34 | Zanimljivosti >> Kiosk

Ako vam se desi da osjetite nemir – ne ignorišite ga. Povezani smo sa bliskim osobama i osjećamo ih. Ovih pet znakova često upućuju na to da će nam neko blizak preminuti.

Naravno, oni nisu isključivi i ne mora nužno da znači da ukazuju na smrt, ali prema narodnim vjerovanjima, može da se dogodi da ukazuju na to. Duhovi preminulih osoba ponekad žele da se konektuju sa vama i da vam stave do znanja da će uslijediti neprijatnost ili nečija smrt. Evo kako oni to rade.

Osjećate ih

Naše čulo mirisa je direktno povezano sa dijelom mozga u kom se nalaze sjećanja. Miris će vam najbrže i najjače vratiti uspomenu ili sjećanje na nešto. Sjećate li se bakinog parfema, dekine cigarete, nečijeg dezodoransa? To može da bude znak.

 Nestaju vam stvari

Svi znamo osjećaj kada možemo da se zakunemo da smo, na primjer, ključeve ostavili BAŠ TU i sada ih nigdje nema. To stvarno izluđuje. Ipak, nemojte da se nervirate. Prema narodnim vjerovanjima, to može da znači da se duh bliske osobe poigrava sa vama.

Pojavljuju se u vašim snovima

Duhovi preminulih često dolaze u naše snove. Nekad ih se sjećamo, a nekada ne. Oni na taj način utiču na podsvijest i postajemo svjesniji problema ili opasnosti. Ovo je naročito djelotvorno ukoliko vam je san bio realističan i niste sigurni da li ste sanjali ili se stvarno dogodilo, piše nadlanu.com.

Neobične misli

Da li ste nekada imali osjećaj kao da vam je neko hakovao misli? Kao da razmišljate na neki način koji ne priliči vama i ne možete da se prepoznate… Nemojte da se plašite, već makar na trenutak razmislite šta taj drugi glas govori. Da li je u pravu?

Znaci na sahrani

Svakome je nekada palo na pamet kako bi izgledalo da prisustvujemo sopstvenoj sahrani. Ko kaže da i tome nije razmišljao – laže. Ako je vjerovati na riječ spiritualnim ljudima, duhovi ovo rade. Pojaviće se na sahrani bliske osobe i ožaliti je.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!