Da nije bilo NJEGA nikada ne bih bila pjevačica: JANA OTVORILA DUŠU I OTKRILA KOJI PJEVAČ JOJ JE POMOGAO

13.03.2018 - 23:30 | Show

Pjevačica Dragana Todorović, poznatija pod imenom Jana, otkrila je ko joj je pomogao da se proslavi, ni ne znajući da joj pomaže u tome.

"Jedan poseban pozdrav i zahvalnica za mog Halida, jer ja moram da priznam, da nije bilo njega, ja ne bih danas bila ovdje sa vama i ako se on sjeća, ne bih imala svoje mjesto na estradi", otkrila je pjevačica.

 

Na to je Halid ispričao kako se sve odigralo i kako je Jani pomogao u karijeri.

"Ja sam gostovao u jednom velikom restoranu. Ima mjesta za 500 ljudi, a uvijek je puno. I tamo su mi rekli da ima jedna cura koja lijepo pjeva, pa da je pustim da otpjeva i ona nešto. I ja sam lijepo napravio atmosferu, pa sam je najavio kao “buduću zvijezdu”. Ona stvarno otkide 3-4 pjesme, pa sam pomislio “ova dobro pjeva”. Ona je poslije meni pričala da su to veče htjeli i ona i njen momak, a sadašnji muž, da prestanu da pjevaju i da se zaposle. Ali su poslije nastupa pravo otišli za Beograd, snimili pjesme i album. To je sudbinska noć bila", ispričao je on u emisiji "Kod Lee Kiš".

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!