TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA PJEVAČICE: Izgubila brata sa 19 godina, majka joj je bolovala od raka, evo kroz koje muke je prolazila

16.04.2018 - 10:36 | Show

Folk pjevačica Indira Aradinović Indi prošla je kroz teško djetinjstvo, ali su ružne stvari nastavile da se događaju i narednim životnim fazama.

Naime, Indi je nedavno otvorila dušu i priznala da je njoj i njenoj sestri Editi Aradinović, pjevačici grupe "Ministarke", bilo teško da odrastaju uz oca alkoholičara. Nisu je mimoišle ni batine.

 

"Moji roditelji su se razveli 2004. godine. To sam teško podnijela, iako nikad nisam imala očevu podršku. Odao se alkoholu kad mi je bio najpotrebniji. U pijanom stanju majku i mene je umio i da udari. Bilo je veoma ružnih situacija", otkrila je pjevačica.

 

Međutim, tu nije bio kraj pjevačicinim mukama. Ona je sa 19 godina ostala bez brata koji je bolovao od najtežeg oblika Daunovog sindroma. Umro je kada je imao samo 21 godinu.


"Nije umio da hoda, jede, niti je znao da postoji. Bio je kao biljka. Brinuli smo o njemu najbolje što smo mogli i voljeli ga. Nekada je bio pozitivan, nekada težak, nasilan i brz iz neznanja. Tražio je pažnju. Umio je da prepozna mamu, tatu, sestru i mene. To su bile najteže godine, ali to je nešto što je moje. Za njega sam bila spremna da ubijem", ispričala je pjevačica i dodala da joj je bilo najteže kada su se njenoj porodici podsmijvali zbog bolesti brata:

 

"Teško je bilo gledati ga onako bespomoćnog jer sam ga voljela više od života. Umio je da me iznervira, ali nikada mu to nisam uzela za zlo. Imali smo poseban odnos. U najgorim životnim trenucima ljudi su nam okretali leđa, ali umjeli smo da se izborimo sami. Brat je umro 2005. S tim još uvijek ne mogu da se pomirim. On je i danas za moju porodicu i mene prisutan u svakom trenutku i tako će biti do kraja naših života", zaključila je Indi.

 

Nakon ove porodične tragedije Aradinoviće je zadesila nova muka. Indina i Editina mama Florija Aradinović se ozbiljno razbolela.


 

"Poslije Editinog rođenja, mama je dobila miome. Njen ljekar je smatrao da nije ništa strašno i da nema potrebe da dolazi na kontrolu. Nakon nekoliko godina javio joj se bol, dobila je visoku temperaturu i groznicu. Saznala je da ima tumor dojke. Sad je dobro, ali je poluinvalid, bez jedne dojke", otkrila je Indi u jednom intervjuu i dodala:

 

"Operisana je prije tri godine i to je veoma teško podnijela. Prošla je kroz pakao, a mene i Editu je poštedela. Nije dala da idemo s njom na hemoterapiju. Nije htjela dodatno da patimo. Mene je Bog u tom momentu pogledao. Imala sam posla, mogla sam da zaradim za lijekove i operacije. Edita i ja smo sve to izgurale. Mama jednom godišnje mora na zračenje i moli se da joj se bolest ne vrati", ispričala je svojevremeno folk pjevačica.

 

Inače, ova pjevačica ni danas nije zadovoljna nekim životnim okolnostima. Riječ je o njenom ljubavnom životu. Ona se nedavno požalila putem društvene mreže Fejsbuk da je muškarci ne shvataju ozbiljno, jer je pjevačica, a onda bi voljela da nađe svoju srodnu dušu sa kojom bi zasnovala porodicu.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!