OVIH 5 ZNAKOVA VAM GOVORE DA VAS PARTNER ISTINSKI VOLI: Vi ste njegova prava ljubav!

16.04.2018 - 13:12 | Praktična žena >> Ljubav

Djela su svakako bolji pokazatelji njihovih osjećanja, od ove dvije riječi, koje sve više gube na značaju. Ukoliko vaš partner uopbičajeno radi ovih 5 stvari onda vas zaista voli, znat ćete to ne mora vam ni reći...

Neki znakovi prave ljubavi su vrlo suptilni, ali zato postoje oni jasni i glasni po kojima odmah možete vidjeti kakve su namjere vašeg muškarca.

 

Nije zainteresiran za izlaske sa drugim ženama

Ukoliko svoje vrijeme provodi sa tobom, piše ti i traži tvoje mišljenje, a pritom ne pokazuje interes za viđanje sa drugim ženama, poruka je jasna – našao je svoju!

Neprijatno mu je da sluša o tvojim bivšim momcima

On ne želi da te zamišlja sa drugim, čak ni kad se radi o tvom bivšem. Neprijatno mu je kada spominjete druge momke, a naročito mu ne prija kada vidi da ti drugi muškarci poklanjaju pažnju.

 

All I want for Christmas is you. @okevaaa

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Neće propustiti priliku da pomogne

Ponaša se džentlmenski u svakoj situaciji kada ste zajedno. On želi da se pored njega osjećaš sigurnom, a prije svega kao dama.

 

@piamuehlenbeck ❤️ @kane_vato

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Provodi sa tobom većinu svog vremena

Bira da svoje slobodno vrijeme provodi sa tobom. Prija mu tvoja pažnja i trudi se da vaše vrijeme bude što kvalitetnije.

 

Denim vibes with babe ???? @melanycecilia

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Govori o svom životu sa tobom u budućnosti

On vidi svoj život sa tobom i za pet godina, ali i za 55. Stalno vam priča o svojoj viziji vaše zajedničke budućnosti. To je veliki dokaz ljubavi!

Trebalo bi da budete zadovoljne ako vaš partner pokazuje ove znake, ne bi trebalo da zahtijevate da izgovori "volim te", jer djela govore više od riječi.


 

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!