PJEVAČICA UPLAŠENA

ŠOKANTAN DETALJ LAZUKIĆEVE SKANDALOZNE PROŠLOSTI: Nataša nije ni sumnjala

16.04.2018 - 18:02 | Show

Luka Lazukić, suprug Nataše Bekvalac koji je u noći između petka i subote pretukao pjevačicu, dobio je uvjerenje o pohađanju obuke i obučenosti za rukovanje vatrenim oružjem svega nekoliko dana prije sklapanja braka sa Natašom Bekvalac, prenose srbijanski mediji.

Zbog činjenice da je Luka možda i naoružan, Nataša je uplašena za svoj život.

- Tražili smo da se Lazukiću odredi mjera zabrane prilaska 30 dana našoj klijentkinji i dobro je što je Tužilaštvo u saradnji sa sudom prepoznalo da mora da donese ovu mjeru iz bezbjednosnih razloga. Državni organi moraju da imaju odgovornost za žrtve nasilja u porodici i moraju da ih zaštite, naročito ukoliko postoji bojazan od novog napada, što i jeste sada slučaj - kaže advokat Nemanja Vlček iz kancelarije Aleksić sa saradnicima.

natasa-bekvalac

Poslije nasilja koje je izvršio nad Bekvalčevom, policija je Lazukića pronašla u stanu njegovih roditelja, nakon čega je odveden na saslušanje gdje je proveo pet sati.

Navodno, pretraženi su i stan Lazukićevog oca i Natašin stan, kako bi se utvrdilo da li nasilnik ima u posjedu ilegalno ili legalno oružje. Utvrđeno je da on ne posjeduje oružje, kao i da njegov dosije ne postoji u krivičnoj evidenciji MUP-a Srbije.

natasa1

Inače, u daljoj istrazi, Tužilaštvo će tražiti izjave Nataše i Luke, povredni list, izjave svjedoka ukoliko ih ima, Lazukićev izvod iz krivične evidencije kako bi se utvrdilo da li je osuđivan, kao i izvještaj službe za socijalni rad o tome da li se pjevačica i ranije žalila na nasilje.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!