TRIKOVI ZA MAME

BEZ OVOGA NEĆETE MOĆI: Sve mame koje imaju male bebe ovo moraju imati (VIDEO)

07.05.2018 - 21:52 | Praktična žena >> Mame i bebe

Iako danas postoji različita oprema za bebe, na prvom mjestu je da oprema bude sigurna za bebu.

U nastavku pogledajte spravu koja će sigurno svaku mamu ostaviti bez riječi:

 

Žene sa ovom krvnom grupom imaju duplo veće šanse da NIKADA NE ZATRUDNE: Nikada ne budu mame, posebno nakon 40. godine života

Prema mišljenju svjetskih naučnika krvna grupa može mnogo toga otkriti o plodnosti žene. 

Tu se prije svega misli na žene koje imaju nultu krvnu grupu,  jer po istraživanjima koja su sprovedena imaju dvostruko veću mogućnost da ostanu bez jajnih ćelija, ili da im se u životu jave druge zdravstvene tegobe vezane za plodnost.

Istraživanja koja su sproveli američki stručnjaci sa pokazala su da žene sa 0 krvnom grupom imaju manje rezerve jajnih ćelija nego one sa nekom drugom krvnom grupom. O ovome treba povesti računa jer čak 44 odsto populacije na planeti ima 0 grupu među kojima je veliki procenat žena.

305923-eve-zoshto-lugjeto-so-nulta-krvna-grupa-se-posebni

Žene sa 0 krvnom grupom nemaju antigene A i B, zbog čega imaju veću mogućnost da im se smanje rezerve jajnih ćelija.

pregnant

Rezerve zdravih jajašaca se, inače, smanjuju kod svih sa godinama, tako da od prosječnih dva miliona na rođenju, u pubertetu taj broj iznosi oko 400.000, a poslije 40. godine tek nekoliko stotina.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!