6 razloga zašto oženjeni muškarci varaju čak i kada vole svoju ženu

14.09.2018 - 14:15 | Zanimljivosti >> E buraz
Autor: Novi.ba

Razlika između muškaraca i žena je ogromna. Ovo je naročito tačno kada se radi o vezama. Kada ih muškarci prevare, žene nemaju ideju šta je to što se dogodilo među njima navelo njihovog voljenog da zastrani. Pročitajte koji su to najčešći razlozi koji navode muškarca da prevare i iznevjere ženu koju su do juče obožavali. Možda ćete tako spriječiti da i vi budete jedna od prevarenih žena.

1. Traži prijateljstvo

1

Neke žene počinju konstantno da prigovaraju muževima nakon nekog vremena provedenog u braku. Muškarci onda počinju da traže žensko društvo koje ih neće osuđivati i koje će razumjeti kroz šta prolaze. Oni žele ženu koja može da ih prihvati onakvim kakvim jesu.

2. Voli da se igra

2

Muškarci ponekad znaju biti detinjasti i ne žele uvijek da prihvate odgovornost koju brak nosi. Možda čeznu za vremenom kada nisu bili vezani i traže ženu koja će se sa njim opet ponašati spontano.

3. Voli nezavisne žene

3

Većina muškaraca voli žene koje umiju da se staraju o sebi. Ne žele da budu sa nekim ko će sve vrijeme zavisiti od njih.

4. Želi ženu koja je srećna

4

Ako muškarac osjeti da vas više ne čini srećnom, on će možda potražiti ženu koju će umijeti da usreći. Muškarci žele partnerku koja je zadovoljna u vezi.

5. Traži nešto što vi nemate

5

Da, ovo je plitko, ali istinito. Ako ste prestali da vodite računa o sebi nakon što ste se vjenčali, on će možda potražiti atraktivniju ženu.

6. Prezire suze

6

Većina muškaraca ne zna kako da odgovori na suze. Oni u tim situacijama ne znaju šta da urade ili kažu i radije će potražiti nekog drugog umjesto da se suoče sa problemima u svom braku.

15 stvari o ženama kojima se muškarci ne mogu suprotstaviti

U nastavku pogledajte koje su to stvari kojima se muškarci ne mogu da suprotstave.

15. Ljubaznost

1


14. Sposobnost da nađete izlaz iz neugodnih situacija

2


13. Nokti

3
 
12. Emocionalno stanje

4
 

11. Finansijsko stanje

5


10. Samopoštovanje

6


9. Odnos prema drugim djevojkama

7


8. Stil

8

 


7. Obuća

9
 

 

6. Broj prijatelja

10

 


5. Bilo šta drugo

11

 

4. Smijeh

12


3. Smisao za humor

13
 

2. Umor

14

1. Aspiracije

15

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!