Oborite ih s' nogu: 3 vrste brade koje žene vole

12.07.2018 - 22:14 | Praktična žena >> Ljubav
 

Prema najnovijem istraživanju žene su rekle da su im muškarci najprivlačniji kada imaju desetodnevno bradu. Statistika je dokazala da se ženama mnogo više dopadaju bradati muškarci, ali to ne znači da bradu treba pustiti da raste kako stigne!

b
Prema najnovijem istraživanju koje je sproveo časopis "Evolution and Human Behavior", osobe ljepšeg pola nalaze muškarce najprivlačnijim kada imaju desetodnevno bradu. Naime, djevojke su ocjenjivale fotografije istih muškaraca u razlličitim stadijumima. Rezultati? Glatko obrijani i skroz zabrađeni muškarci su delili drugo mjesto, dok je petodnevna brada bila ubjedljivo na posljednjem mjestu.

Ukoliko želite da je oborite s' nogu, pratite nekoliko jednostavnih savjeta za super izgled!

Budite uredni

b1

To što puštate bradu ne mora da znači da možete da se ulijenjite. Linija vaše brade trebalo bi da bude negdje na pola puta između adamove jabučice i brade, kaže Alan Peterkin autor knjige Hiljadu brada: kulturna istorija dlaka na licu. Držite tu liniju urednom, tako što ćete sa trimerom malo izblijediti njene ivice. Naravno, ne zaboravite na obraze, sigurno ne želite da izgledate kao da su vam dlake pojele lice. Ukoliko dlake krenu da vam rastu ka jagodičnim kostima, takođe iskoristite trimer kako bi vam se koža vidjela.

Budite glatki

b2

Svakome od nas se desilo da smo se probudli ujutru i shvatili da će ovo biti loš dan za frizuru, e pa to isto tako može da se kaže i za bradu. Sve nepravilnosti možete izravnati sa laganom pomadom koja ima mat efekat (ne želite da imate bradu kao da sjete upravo pojeli praseće pečenje sa rukama vezanim iza leđa, zar ne?).

Budite mekani

m

To što se ne vidi ne mora da znači da ne postoji. Do kože ispod brade se možda teško dolazi, ali i dalje bi trebalo da je čistite i hidrirate. Ovo je takođe bitno ukoliko želite da se u skorijoj budućnosti obrijete, mekana koža i isto tako mekana dlaka umnogome će vam pomoći.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!