ISKRENO NAM RECITE: Šta ste prvo vidjeli MUŠKARCA ILI ŽENU? Odgovor otkriva mnogo o vama!

23.09.2018 - 22:46 | Porodica i zdravlje >> Zanimljivosti
Autor: Novi.ba

Stvari koje primijetimo prvo mogu biti odraz našeg unutrašnjeg stanja. Dvostruke slike koje imaju skrivene predmete mogu vam pomoći da razumijete sebe i svoj stav prema životu općenito.

Ovaj test će vam pomoći u procjeni signala vaše podsvijesti. Zadatak je jednostavan: obratite pažnju i recite nam šta ste prvo vidjeli, muškarca ili ženu?

Pogledajte najsmješnije maturalne fotografije, a ova pod brojem 7. je nadmašila sve ostale

test

ODGOVORI:

Muškarac

Ako ste žena, to bi moglo značiti da želite biti u romantičnoj vezi ili tražite partnera. Ako već imate partnera, osjećate snažnu emocionalnu povezanost s njim. Ako ste muškarac, najvjerovatnije ćete biti zabrinuti zbog nekog problema koji uključuje drugog čovjeka.

Žena

 Za žene to znači da imate vrlo pozitivan stav prema životu i živite u harmoniji sa sobom. Za muškarce, to bi moglo značiti da stvarno cijenite žensku ljepotu. Vjerovatno ste suosjećali s nekom ženom i očekujete da ona osjeća isto.

ELIZABETA OPASNA PRAVO! Evo šta je sve kraljica Elizabeta STRIKTNO zabranila Megan Markl!

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!