NUMERLOGIJA

11. NOVEMBAR JE NAJMOĆNIJI DAN U POSLJEDNJIH 100 GODINA: Obavezno OVO URADITE i bićete ZDRAVI I PUNI PARA NAREDNE GODINE!

08.11.2018 - 11:34 | Zanimljivosti >> Kiosk
Autor: Novi.ba
 

Prema numerologiji 11. novembar je vibracijski veoma snažan dan, zbog činjenice da je to 11. dan 11. mjeseca. I mi smo u godini broja 11, što ga čini jednim od najmoćnijih dana u više od zadnjih 100 godina, piše "Atma.hr".

1

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE U NOVEMBRU PRONAĆI LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Provjerite da li ste među njima!​

1111 ili 11/11 posjeduje poseban duhovni značaj jer se vjeruje da je to broj duhovnog buđenja i moćnih novih početaka. Kada često vidite 11:11 na satu ili kada ste privučeni brojem 1111, to često ukazuje na nadolazeću promjenu ili buđenje koje se pojavljuje na horizontu.

2

U numerologiji, broj jedan označava nove početke, ali kada postoji niz, poput 11. novembra (11/11), to stvara snažnu energiju za dan koji nam omogućava da se svi probudimo za novi potencijal.

3

11. novembar je moćno vrijeme da promijenite svoj život, postavite namjere ili dublje kopate kako biste otkrili istinu.  

Ako mislite da vam je život usporen ili se osjećate umorno, 11. novembar sigurno će vam donijeti dah svježeg vazduha.

4

Da biste iskoristili energiju 11. novembra u svoju korist, morate je aktivirati. Morate otvoriti srce energiji i zaželjeti dobrodošlicu u vibracijama novih početaka, piše "Atma.hr".

5

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE ZAUVIJEK OSTATI SAMI: Nikada se neće vjenčati, ALI TO NIJE ONO NAJGORE!

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!