Ovu Srpkinju su svi osudili: UDVARAO JOJ SE ZAUZET DEČKO, A ONDA JE ZBOG OVOGA IZAZVALA HAOS NA INTERNETU

05.12.2018 - 20:16 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Mišljenja su podijeljena na ovu temu, pa ostaje pravo pitanje da li pokušaje preljube treba raskrinkati u startu, ili se ne miješati u tuđe živote.

Zauzeti mladić otvoreno je flertovao sa djevojkom, uprkos tome što ima djevojku, a ona je svoje iskustvo podijelila sa pratiocima na Tviteru. Od tada, haos na internetu ne prestaje, a ljudi se ne mogu dogovoriti na čijoj su strani. 

dd4

Ona je riješila da raskrinka dečka, javi njegovoj djevojci šta se dešava, a sve to objavila na svom nalogu. Polemike oko toga da li je trebala tako da odreaguje ili drugačije, ne prestaju. 

"Javi mi se lik, pita me da izađemo xy puta, ja ga pitam da li ima djevojku, on kaže ne, pošaljem njegov profil u DM djevojci i pitam je l' joj to dečko, ona kaže da, ja pošaljem skrinšotove, ona raskine sa njim, on se izd.ka na mene što sam joj rekla, sačuvajmo minimum dostojanstva", ukratko je objasnila korisnica Tvitera, ali je njen potez ipak naišao na kritike.

dd
"Nemam komentar za miješanje u tuđe veze... kako se ti smatraš pozvanom da razriješavaš tuđa nevjerstva i pričaš o dostojanstvu? Šta se tebe tiče ko koga vara i ti tu denuciraš i glumiš neku pravdu?", bio je jedan od komentara, a nadovezali su se slični: "Jako ti dostojanstvo, ako si znala od.ebeš ga, a ne miješaš se u njegov život i još ga tu pljujueš po Tviteru, stvarno si zrela", te "Jesi li realna, gdje je tvoj minimum dostojanstva da se javiš uopšte njegovoj djevojci?"

dd1

Naravno, bilo je i onih koji su stali na stranu ove mlade dame, te su je žustro branili od napada i opravdavali njen potez, a jedna korisnica istakla je da "misli da bi svijet bio mnogo ljepše mjesto kada bismo svi ovo radili i upozoravali jedni druge".

ss

 

"Pozvana je samim tim što ju je nesingl lik startovao i tvrdio da je singl. Kako nije pozvana? Bukvalno je rekao nemam djevojku i onda se ona toj nepostojećoj djevojci javila. Naravno da je se tiče da li njen udvarač vara djevojke", dodala je druga korisnica.

d

Mišljenja su definitivno podijeljena na ovu temu, pa ostaje pravo pitanje da li pokušaje preljube treba raskrinkati u startu, ili se ne miješati u tuđe živote.

sdd3


U MANCHESTERU PITALI NEMANJU MATIĆA KOJU SLAVNU LIČNOST BI DA UPOZNA: Cijela BiH je na nogama! (VIDEO)

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!