DIJETE JE DALA NA USVAJANJE: Nakon 7 godina saznala je GDJE SE NALAZI I NIJE MOGLA VJEROVATI! (VIDEO)

06.12.2018 - 18:57 | Zanimljivosti >> Kiosk
Autor: Novi.ba
 

Zbog njenog načina života nije čudno što je pobegla sa samo 14 godina

Život Kris Smit je teško započeo. Tokom djetinjstva išla je od jedne do druge hraniteljske porodice. Zlostavljana je i zanemarivana, tako da uopšte nije čudno što je pobjegla sa samo 14 godina. A onda su krenuli sve veći problemi.

hqdefault-1

Kada pobjegnete, život nije jednostavan. Od loših veza, spavanja na ulici do prosjačenja. Kada je imala 17 godina, rodila je sina Metjua. Nakon što je on rođen, uselila se kod jednog čovjeka koji je imao problem sa pićem. Uprkos stalnim sukobima, ona je pokušala da stvori svoju malu porodicu.

hqdefault

Zatim je ponovo zatrudnila, ali je njena kćerka je izgubila bitku samo par dana nakon rođenja. Njen ispraćaj održan je na Metjuov treći rođendan. 

- Morala sam slaviti dan rođenja jednog djeteta i žaliti za životom drugog. To me je slomilo - dodaje Kris. 

hqdefault-2

Ona jednostavno nije mogla da ponudi Metjuu ono što je željela za njega.

Dala ga je na usvajanje. On je imao 3,5 godine a ona 21. Smatrala je da je to bila ispravna odluka.

kriss

U to vrijeme odvojila se i od svog partnera. Narednih sedam godina bile su nespokojne za nju: nije imala jasan cilj i nije mogla da pronađe svoje mjesto u svijetu. Često nije imala krov nad glavom i bila je očajna.

Onda se jednog dana sve promijenilo. Kris je ušla u restoran i skupila hrabrosti da traži posao. Vlasnik je vidio nešto u Kris i želio je da joj pruži šansu.

Cijeli njen život se preokrenuo. Sada je radila, imala je krov nad glavom, i polako je svoj život dovodila u red.

Ubrzo nakon toga upoznala je novog muškarca, Džoa, koji ju je tretirao s poštovanjem. Do tada je imala samo loša iskustva, tako da je ovo za nju bilo potpuno novo. Sada je spoznala pravu ljubav!

Kris i Džo su se vjenčali. Bio je odličan otac, a Kris je konačno saznala kako je imati normalnu porodicu. A njeno dijete?

Mislila je na njega sve vrijeme. Konačno, Džo ju je motivisao i podržao da se obrati socijalnim službama i da se raspita o svom sinu Metjuu.

Ono što je saznala nije bilo uopšte ono što je očekivala. Za svih 7 godina od kada ga je ostavila, niko ga nije usvojio. Svih tih godina, dok je ona plakala nad njegovom fotografijom, on je bio u instituciji gdje ga je i ostavila.

Odvezla se tamo i uslijedilo je emotivno iskustvo za sve prisutne. Socijalni radnici retko viđaju ovakve slučajeve. Sada, kada je majka sasvim stabilna, mogla je da odvede Metjua kući, tačnije da ga usvoji. Kris nije mogla da vjeruje da je ponovo kraj svog sina, da ga drži u naručju i da ga nije zauvijek izgubila.

ZNATE LI: Mjesec rođenja tačno otkriva sve o vašem ljubavnom životu, karijeri i skrivenoj naravi

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!