Kako bi izgledale poznate ličnosti da su žene : Baraka Obama će vas nasmijati do suza

06.12.2018 - 19:53 | Zanimljivosti >> E buraz
Autor: Novi.ba
 

Da li ste se ikada zapitali – bi li Brad Pitt bio toliko popularan, da je ne glumac već glumica. Da li bi Justin Bieber sa jednakim uspjehom slamao srca fanova, da je kojim slučajem Justinijana… Nismo šašavi, već sasvim poneti nedavnim zabavnim korištenjem Photoshop-a na internet stranici „Worth 1000″. Zahvaljujući njihovoj kreativnosti, više se nikada ne morate pitati kako bi, recimo, izgledao Nicolas Cage da je žena – oni imaju nekoliko zanimljivih vizuelnih rješenja…

Bruce Willis, Barack Obama, Robert De Niro, Robert Pattinson, niko od ovih opasnih momaka nije bio pošteđen, a i zašto bi. Činjenica je da je Photoshop ponekad mnogo bolji od filmskih kostima i maski, a pored toga, možda bi, recimo Willis više voleo da je crnka, iako mu ova riđa boja stoji bolje nego mnogim ženama. Zahvaljujući digitalnom takmičenju na temu Gender Confusion internet stranica Worth 1000 je pokrenula seriju fotografija koje prikazuju slavne holivudske zvijezde, kao žene, ili makar transrodne osobe.

Pogledajte kakve se sve djevojke i žene kriju u ozbiljnoj holivudskoj gospodi…

Adrienn Brody

1

Barack Obama

2

Brad Pitt

3

Bruce Willis

4

Gospodin/đa James Bond i Jim Carrey

5

Rowan Atkinson

6

Leonardo DiCaprio 

7

Elija Wood

8

Harrison Ford

9

Eminem

10

Josh Hartnett

11


Jude Law

12

Justin Bieber

13

Kanye West

14

Orlando Bloom

15

Nicolas Cage

16

Richard Gere

17


Robert Pattinson

18

Tom Cruise

19

Woody Harrelson

20

 

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!