ZNATE LI KO JE MARIJA HUDOLIN? Mame, OBAVEZNO JE ZAPRATITE!

08.01.2019 - 10:21 | Praktična žena >> Mame i bebe
 

Mariju Hudolin ste prvobitno zapamtili kao  pratilju Miss Sarajeva, a zatim kao TV lice, kada je svojom nesvakidašnjom harizmom pokupila simpatije mnogih. No, nakon ovih životnih uloga, Marija je došla do one, danas najvažnije, uloge mame. Ona je prije skoro devet godina dobila svoju prvu kćerku Sophiju, a zatim i sina Markusa, te kćerke Piju i Elisabeth. Kada je njen život postao bogatiji za dvoje djece, Marija je odlučila posvetiti se najvažnijoj životnoj ulozi-majčinstvu. 
Marija je rođena Sarajka, a trenutno živi u Beogradu, a kako kaže zahvaljujući suprugu, ima tu sreću da svakih par godina mijenja mjesto prebivališta što njenom karakteru itekako odgovara. 
Marija je odlično obavljala posao koji je radila, ali kaže da u majčinstvu najviše uživa.
''
Ne tako davno, imala sam karijeru. To je period kojega se rado sjećam, i ponekad poželim da se vratim u njega. Na jedan dan… ne više od toga. Tek da se prisjetim osjećaja rasterećenja kojeg tada nisam bila ni svjesna. Da banalizujem, ono kad ti ne treba ni blur ni visoka ekspozicija za dobru fotku. Sada sam tu, živim majčinstvo a moja djeca su beskonačan i neiscrpan izvor materijala.''- napisala je na svom blogu. 

Mother Hudolin naziv je njenog bloga na kojem svakodnevno objavljuje svoje životne dogodovštine, rado ih dijeli sa drugim mamama te im na taj način pojašnjava značaj majčinstva i pomaže da pronađu najbolje moguće rješenje u stresnim situacijama. 

SRETNA MAMA JE NAJBOLJA MAMA- Naziv je ovo jednog od njenih tekstova na blogu u kojem otkriva koliko je mamina energija bitna za razvoj djece. 

Ukoliko još uvijek niste, obavezno kliknite na Mother Hudolin jer ova dama će vam ljepšati svakodnevnicu bez obzira da li ste već majka ili ćete to tek postati.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!