BIO JE SA UKUPNO 150 MUŠKARACA, A ONDA JE OTIŠAO U CELIBAT. Ono što se dogodilo poslije će vas ostaviti BEZ TEKSTA

09.01.2019 - 11:14 | Praktična žena >> Ljubav
 

Dominik je bio na  odmoru s prijateljem kada je primijetio da mu više nije bilo do priče o momcima. Iznenada je shvatio da mu muškarci više nisu privlačni...Kada bi djevojkama otkrio da je prije bio gej, razgovor bi često zamro. Nijedna nije bila nepristojna, već bi samo prestajale s razgovorom.

Dominik Hilton koji ima 27 godina za svoga života je bio sa ukupno 150 muškaraca. Nakon toga otišao je u celibat na jednu godinu, a pri povratku nije osjećao nikakvu privlačnost prema muškarcima. 

On se sa 14 godina “otkrio” i tada nije imao nikakve sumnje da će se jednog dana vjenčati sa muškarcem.  Međutim, nakon što je raskinuo sa svojim zadnjim dečkom, na Božić 2017. godine, odlučio se za radikalnu novogodišnju odluku da provede 2018. godinu u celibatu i razmisli o svemu.

Sada, godinu dana poslije, Dominik se vratio u svijet upoznavanja novih partnera, no s jednom velikom razlikom. Naime, tvrdi da ga zanimaju isključivo žene. 

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!