DARKO PONOVO RIZIKUJE ŽIVOT, NE VODI RAČUNA O SEBI: Evo šta kaže njegov doktor iz banje!

11.01.2019 - 16:58 | Show
Autor: Novi.ba
 

Pjevač Darko Lazić uspješno se oporavlja od nezgode koja se desila 23. oktobra poslije koje su se ljekari borili za njegov život, ali to ga, sudeći po snimku koji je njegov prijatelj postavio na društvene mreže, nije opametilo jer se pjevač vozi u atomobilu, a da priotom nije vezan sigurnosnim pojasom.

darko

Naime, Darko u automobilu sa svojim prijateljem pjeva i veseli se. Vidi se da je veseo i da je negovo zdravstveno stanje veoma dobro, pa su uslijedili i komentari podrške za pjevača. ipak, bilo je i onih revnosnih kojisu odmah primijetili da se Darko nije vezao sigurnosnim pojasom zbog čega jedan od komentara glasi:

- Mogli bi i da stavite pojas, je l Darku nije dosta to što je jedva živ ostao!!?

darkooo

Inače, Darkov doktor Miloš Poleksić zabrinut je za Darka i tvrdi da on ne može da mu brani da izlazi, jer banja u kojoj je boravio pjevač nije zatvorena ustanova:

darko

- Savjetovao sam ga da nije van ustanove nigdje iz više razloga, prvo on još ne može da se oslanja na desnu nogu, a napolju je klizavo, pa postoji vjerovatnoća da padne i povrijedi se - rekao je doktor za "Svet" i dodao da ne bi trebalo da boravi u zadimljenim prostorijama, ali ga je s neke strane razumio kada mu je objasnio zašto je izlazio i rizikovao zdravlje:

darkooo

- Popričali smo i on mi je rekao da je taj izlazak bio lijek i rasterećenje za njegovu dušu i motiv za dalju rehabilitaciju, tako da sam ga nekako i razumio, ljudski je - rekao je doktor.

darko11

PRIJETI NAJVEĆI SKANDAL DO SADA, VRANJEŠ UPOZORIO: Ako ga Jelena još jednom pomene, uradit će ovu BRUTALNU STVAR

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!