STRAŠNO

"TOLIKO TE VOLIM MAMA": Djevojčica (10) se ubila da bi "USREĆILA MAJKU", njeno pismo će vas POTRESTI DO SUZA!

11.01.2019 - 18:24 | Vijesti >> Aktuelno
Autor: Novi.ba
 

Djevojčica (10) objesila se u Meksiku 6. januara, a pored njenog beživotnog tijela pronađena je oproštajna poruka u kojoj je napisala kako se ubila kako bi njena majka "postala najsretnija osoba na svijetu".

pismo1

Djevojčica se objesila na praznik Sveta tri kralja, kada članovi porodice, u skladu sa običajima, razmjenjuju poklone.

- Draga Tri mudraca, jedino što tražim od vas je da moja mama postane najsretnija žena na svijetu kada mene više ne bude, jer joj od trenutka kad sam se rodila samo stvaram bol i uništavam život, zato što nas je tata zbog mene napustio - napisala je u poruci djevojčica.

pismo

- Molim mamu da bude smirena, da ne radi mnogo, a najljepše što mogu da joj poželim je da bude srećna. Nadam se da ćeš me se jednog dana sjetiti i da ćeš me najzad zagrliti kada dođeš na nebo.

1

- Mislim da ću te najviše obradovati ako se ubijem, jer si mi uvijek govorila da bi voljela da se nikad nisam rodila. Toliko te volim, mama, znam da Tri sveta kralja ne postoje, ali ti dajem ovaj veliki poklon.

2

Istraga je u toku, a policija trenutno traga za majkom.

 

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!