ISPOVIJEST

"Naša komšinica je rodila moje dijete i obećala da nikom neće reći..."

11.01.2019 - 21:27 | Zanimljivosti >> Kiosk
Autor: Novi.ba
 

Kolumnistkinja The Suna, Deidre, odgovorila je na problem jednog mladića.

- Moja žena je sada sve saznala i brak mi je gotov. Ja imam 27 godina, a supruga 24. Komšinica je živjela pored četiri godine. Ona se rastala od svog supruga prije tri godine i odlučila da organizuje zabavu nakon što joj je razvod zaključen. Moja supruga je tu noć popila previše i otišla kući, ali ja sam ostao.

Stvari su se nakon toga malo otele kontroli.

svadja

- Imali smo odnose nakon što su svi otišli kući. Tri mjeseca nakon toga rekla mi je da je trudna i da je dijete sigurno moje jer nije spavala ni sa kim drugim u posljednjih šest mjeseci. Rekla je da ne želi biti sa mnom ili da mi razori brak, pa smo se dogovorili da ćemo sve kriti od moje supruge. Rekla je da nikome neće reći ko je otac djeteta. Mali sada ima dvije godine i izgleda isto kao ja.

Supruga od mladića koji se javio kolumnistkinji pronašla je neke njegove stare fotografije kada je imao dvije godine i rekla mu kako izgleda kao mališan od komšinice .

brak

Prošle godine komšinica je upozala jednog muškarca i činilo se kako su sretni. Ali nakon što ju je ostavio počela je previše piti. Onda, prošle sedmice, pozvala je mene i moju suprugu kod sebe, ali otišla je samo ona bez mene. Komšinica je popila već kad smo došli i onda popila još pa mojoj supruzi rekla da sam ja otac njenog djeteta. Supruga ovog muškarca nakon toga bila je potpuno izvan sebe.

- Vratila se i izbacila me iz stana. Rekla je svim našim prijateljima i porodici i niko više ne želi imati ništa sa mnom i sada spavam u autu. Dopušta mi da uđem u kući na 15 minuta ujutro kako bi mogao ići na posao. Kako da vratim život na pravi put?

brak

 Dedire odgovara :

- Da, bili ste budala i prije svega brinem se za dovgodišnjaka čija majka previše pije i ne zna ko mu je otac. On zapravo plaća za sve što ste vi učinili. Recite svojoj supruzi da vam je žao i koliko se brinete za budućnost svog sina. Razgovarajte sa komšinicom i objasnite joj koliko piće uništava odnos s njenim djetetom. Svi se morate probuditi i učiniti najbolje za dijete.

muskarac

Ako imate nekih prava u svemu ovome, morate tražiti test očinstva i dokazati da je to vaše dijete. To znači i da ćete se uzdržavati i morate odlučiti koliko ćete biti uključeni u njegov život."

Nevjerovatne kreacije ovih umjetnika koje su istovremeno strašne i zanimljive će vas ostaviti bez riječi

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!