SVE PRŠTI OD STRASTI I LJUBAVI: Ana i David više ne kriju emocije, a ni dodire!

18.01.2019 - 17:33 | Show
 

Zadruga je postala mjesto gdje nastaju nove veze i ljubavi. Jedna takva trenutno je aktuelna, a glavni akteri su Ana Korać i David Dragojević. Oni su već danima nerazdvojni, ali su ipak  pokušavali da sakriju svoja osjećanja. Kako više nisu mogli da kontrolišu svoje emocije, jučer su se prvi put pred svima poljubili, ali već danas svoju ljubav pokazuju svima.

Dok je u Bijeloj kući trajala rasprava između Snežane Ilić i Rebeke Popović, gde su bili svi zadrugari, njih dvoje su se iskrali  i zavukli u jedan ugao u gde su jedno drugo ljubili u nos, a potom se i strasno grlili.

David je htio da poljubi Anu, a kako je ona primijetila kamere, istog trena se postidjela, pa je počela da ga grli i smješka se. Nakon toga, šetali su po imanju, a kamere su snimile i intimne dodire.

Ono što je veoma interesantno jeste da njih dvoje svaki trenutak provode mazeći se i ljubeći, a neizostavan je smijeh zadrugarke koja ne može da sakrije svoju zaljubljenost i sreću što je kraj njega.

jhghjhgh

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA