TEST: Ono što prvo vidite na ovoj ilustraciji otkriva za čim najviše žudite u ljubavi

22.01.2019 - 09:17 | Praktična žena >> Ljubav
 

Nije uvijek lako shvatiti što čovjeku zapravo treba u ljubavi i što traži od svog partnera, ali dobra vijest je da su vizualni testovi ličnosti, kao što je jedan malo niže, osmišljeni tako da bi se izbjegla nagađanja na ovako teška životna pitanja.

1. Muško lice
Ako ste prvo vidjeli muško lice, vi ste osoba koja se jako trudi zaslužiti poštovanje ljudi u svojoj okolini. Obično nemate s tim problema jer dobro čitate ljude i znate kako se kome trebate predstaviti. To je korisna vještina, a vi niste neiskreni u procjeni toga što kome predstaviti, nego prilagodljivi, a ta osobina vas čini zagonetnima i interesantnima. 

Ono što stvarno trebate od ljubavi jest da budete shvaćeni. 

2. Čovjek u kaputu 
Ako ste prvo vidjeli čovjeka u kaputu vi ste poprilično tužna osoba. Niko ne govori da ste klinički depresivni, iako i za to postoji mogućnost, ili općenito osoba koja je najčešće tužna i bezvoljna. Vi ste svjesni ravnoteže između svih stvari - života i smrti, sreće i tuge, početka i završetka. To je težak način gledanja na svijet u cjelini, ali definitivno vas uči da cijenite i najmanje stvari.

Ono što stvarno trebate od ljubavi je potpuno prihvaćanje.

3. Beba
Ako ste prvo vidjeli bebu vi ste tip osobe koja se često osjeća bespomoćno. Iako ste odrasla osoba. Znate kako se brinuti o sebi i kako plaćati račune, ali većinu vremena se osjećate kao da samo sjedite i čekate da vam se nešto dogodi. Često ste pod stresom i osjećate se kao da nikad niste 'punih baterija', već ste konstantno neispavani i skloni barem dva puta tjedno ispustiti koju suzu.

Ono što stvarno trebate od ljubavi je da vas neko njeguje.

4. Čarobnjak
Ako ste prvo vidjeli čarobnjaka u sredini slike, vi ste jednako znatiželjni o vašem budućem životu koliko ste zainteresirani za ovaj. Možda ste vjernik, ili ste upoznati s više različitih religijskih tumačenja, a možda ne vjerujete ni u jedno jer vi ste previše znatiželjni da bi se posvetili samo jednom tumačenju. U svakom slučaju, motivira vas svijest i uvjerenje da ovaj život nije jedini.

5. Dvojica muškaraca
Ako ste prvo vidjeli dvojicu muškaraca kako stoje pored čarobnjaka, vi ste osoba koja je tvrdoglava, usredotočena i u potpunoj kontroli nad svojim životom. Zvuči iscrpljujuće? To je vjerojatno zato što i jest. Vaš život bi bio mnogo lakši kad bi vas bilo dvoje, jer bi tada pored vas bio još netko tko zna kako se stvari trebaju odvijati. Mislite da ste uvijek u pravu, a problem ljudima oko vas je da obično i jeste.  Ako postoji prostorija u kojoj niste najpametniji, još u nju niste ušli.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!