Manekenka odlučila pokazati momka: ''Znam da će biti svakakvih komentara, ali želim svima da ga pokažem''

22.01.2019 - 13:28 | Praktična žena >> Ljubav
 

Jedna od najpoznatijih plus size manekenki, Iskra Lawrence, potvrdila je putem Instagrama da se nalazi u vezi sa muzičarem Philipom Payneom i takon nakon više od dva mjeseca skrivanja, u javnosti progovorila o njihovoj ljubavi. Manekenka je odlučila da baš na njegov rođendan objavi zajednilku fotografiju. Ona je u opisu fotografije dodala kako je ovo prvi put da na svom Instagramu objavljuje fotografiju sa svojim partnerom, iako je prilično uplašena zbog toga što svoju privatnost dijeli sa drugima.
-Znam da će biti različitih kometara i osuda, ali ne zanima me. Željela sam da nas pokažem svijetu- napisala je Iskra, a potom je Philipu čestitala rođendan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️We were robbed of the opportunity to announce our relationship on our own terms because of pap pics posted online (I’m so sorry to anyone we didn’t get to tell beforehand) but this is our love story and for the first time ever I’m posting my man...even though it’s scary allowing something so pure and private to be out in social media for the whole world to pick apart and judge, I don’t care and I want to share us with the world. ❤️ My @philipapayne happy birthday and even though you know how so feel I thank God everyday for you. I’m so happy you found me. This love is easy and free and brings out the best in us. I won’t get to mushy but I’m excited for our future and this next year of life I know will be your and our best yet! I’m ready to support, grow and create new memories with you, love you so much P???? PS thank you so much for capturing this moment @andrewbuda it’s truly magical????✨ . . . #aeriereal #love #happiness #couplegoals #sunset #sunflowers

A post shared by i s k r a (@iskra) on


 
Iako su prvi put u javnosti viđeni zajedno proteklog decemra, Iskra je u više navrata demantovala bilo kakvu vezu sa poznatim muzičarom. Očigledno da Iskra više nije mogla da se nosi sa velikim pritiskom koji je osjećala, te je odlučila da na poseban dan svima pokaže svog novog partnera i tako skine sa srca veliki “teret” koji je osjećala.

 


 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!