Oglas OŽENJENOG ČOVJEKA je ŠOKIRAO SVAKOGA: Naglasio je da je u braku zbog djece, onda otkrio ŠTA PLANIRA DA RADI SA LJUBAVNICOM

25.01.2019 - 20:11 | Vijesti >> Aktuelno

Nema goreg licemerja od onog koje se dešava kada zauzeti ljudi traže izgovore za svoje vanbračne izlete. Ako ste u to imalo sumnjali, samo pogledajte ovaj oglas.
"Nesrećan/nesrećna sam u braku već godinama, ali ostajem zbog dece", "Mi nismo bračni par, više smo brat i sestra", "Ne mogu da se razvedem zbog dece", "Samo tebe volim, s njom/njim moram da ostanem u braku jer..." i još kamara sličnih izgovora tipična je za preljubnike koji bi i da šaraju sa strane ali i da ponude validan izgovor i opravdaju sebe i svoju brljotinu, pa tako pokušaju da pred sobom i ljudima ipak na neki način ostanu čisti.

dxvdu5jxcaaunde-jpg-large

 

To je pokušao i ovaj Sarajlija, koji ne samo da je pokušao da se opravda pred sobom već i pred ljudima.

- Sarajlija, 47 godina, pažljiv, iskren, u braku zbog djece, traži ozbiljnu ženu za diskretno vjersko venčanje i vezu, da ne bi bio grijeh - pojasnio je u oglasu svoju situaciju.

U jednoj rečenici pokrio je sve - i "u braku sam samo zbog djece", ali je otišao i korak dalje, pa odmah riješio da obezbijedi sebi opravdanje za preljubu kod viših sila.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
 
MOŽDA VAS ZANIMA