TEKST KOJI SVAKA ŽENA TREBA PROČITATI: Ovo su znakovi da ste PRONAŠLE pravog!

29.01.2019 - 17:41 | Praktična žena >> Ljubav
 

Postoji jedna “stvar” koju svi pokušavamo ostvariti. Često jurimo za njom. Jedna sila koja nadmašuje novac i moć. To je ljubav. Ona je kao povratak kući. Zabrinutost se stišava, a vi se osjećate sigurno i zaštićeno u zagrljaju vašeg partnera. Kada volite, teško je zamisliti da ostatak života nećete provesti s tom osobom. Ali kako znate da je to “to”, a ne samo prolazna fantazija? Sljedeći znakovi mogu biti pokazatelj da ste pronašli muškarca s kojim želite provesti ostatak života.

Pred njim se ne “pretvarate”

Dobri dani i loši dani. On uvijek razumije ko ste vi i ne očekuje da budete bilo šta drugo do onoga što zaista i jeste. U njegovim očima zbog toga ste posebni. Nema pretvaranja.

Vaša sreća je njegova sreća

I obrnuto. Znate da je on onaj pravi, jer se odnosi prema vama na načine koje niste znali da su mogući. On želi ono što je najbolje za vas pa čak iako to može ići na njegovu štetu. On se nesebično daje, jer vaši interesi sada su i njegovi.

 Čak i na kraju vrlo lošeg dana, vi samo želite biti s njim

Bez obzira na to koliko ste loše raspoloženi, radije biste bili s njim nego sami, jer uz njega se osjećate bolje. Njegovo samopouzdanje i strast pozitivno utiču na vas, što vašu vezu čini još uzbudljivijom. Želite ga u svojoj blizini. Uvijek.

thinkstockphotos-507375092-1200x823-600x470

Privlačnost je opipljiva

Fizički, emocionalno i mentalno – kompatibilni ste na svim nivoima. Hemija između vas dvoje dovoljno je snažna da blokira sve drugo. Ponekad, samo vas dvoje ste važni i nemate nikakav osjećaj prema ostatku svijeta.

Želite svako iskustvo podijeliti s njim

Kada zamišljate svoju budućnost, on ima veliku ulogu u tome (i obrnuto). Ideja da provedete ostatak života s njim nimalo vas ne plaši. Biti uz njega, mjesto je na kojem se osjećate najugodnije i najsigurnije.

Prihvata te onakvom kakva si

Možda vam je potrebno dva sata da se spremite, možda ste glasniji od njega ili možda i nemate baš odličan smisao za humor, ali on vas voli zbog toga. On zna sve o vama – i dobre i loše strane – i cijeni ih, jer sve je to dio vašeg karaktera i ličnosti. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!