STRAVA I UŽAS: Pronađeno mrtvo tijelo u šumi, glava i trup odvojeni, ne zna se da li je muškarac ili žena ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR

10.02.2019 - 19:03 | Vijesti >> Aktuelno
 

Leš nepoznate osobe u raspadnutom stanju pronađen je u šumi kod Kanjiži, u blizini tog grada na sjeveru Bačke.

 
Zastrašujući prizor u subotu su zatekli mještani kad su došli na nasijeku drva za ogrijev. Krčeći šipražje, nabasali su na leš u fazi raspadanja i o tome obavjestili policiju.

- Šipražje u kome je pronađen leš, nalazi se nadomak stambenog bloka Firenca, stotinak metara iza igrališta za mali fudbal sa vještačkom travom. Trup i glava su nađeni odvojeno. Tijelo je već u podužoj fazi truljenja i raspadanja, a najvjerovatnije su takvom stanju doprinjele životinje, koje su ga, kako se pretpostavlja, načele - rečeno nam je u senćanskom Osnovnom javnom tužilaštvu.

l

Policija je izvršila uviđaj, a leš je upućen na obdukciju u novosadski Centar za sudsku medicinu.

Kako saznajemo, prizor koji su zatekli policajci nije bio nimalo prijatan, a tokom uviđaja istražitelji nisu sa sigurnošću mogli da utvrde da li je riječ o muškarcu ili ženi. 

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!