Test ličnosti: MJESEC KOJI VAS NAJVIŠE PRIVLAČI OTKRIVA VAŠE NAJVRIJEDNIJE OSOBINE ALI I SLABU TAČKU

15.02.2019 - 08:12 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Za one koji vole gledati u mjesec on je čaroban i tajanstven, ali ono što zasigurno niste znali jeste da također može definisati aspekte vašeg života i vaše ličnosti. Pogledajte fotografiju i izaberite mjesec koji vas najviše privlači, on će vam otkriti vaše najvrijednije osobine ali i slabu tačku.

1.Koncentrisani na ciljeve, ali prestrogi prema sebi
Ukoliko ste izabrali mjesec pod brojem jedan vi sebe doživljavate kao energičnu, optimističnu osobu punu samopouzdanja. Osjećate da često morate da radite punom parom kako biste za sebe pronašli sigurnost. Za sebe želite da stvorite bazu materijalnog blagostanja. Vaš glavni izazov je da budete tolerantniji prema sebi, jer možete da postanete neumoljiv i strog prema sebi.

tan2018-1-30-18560670-1-11

2.Kreativni, ali neumjereni
Vi sebe vidite kao praktičnu, ljubaznu, emocionalnu osobu koja uživa u najboljim stvarima u životu. Vrlo ste povezani sa senzualnošću materijalnog svijeta i želite da izgradite oko sebe kvalitetno estetsko i emocionalno okruženje. Ali imate tendenciju da preterujete: ostajete budni do ranih jutarnjih sati gledajući filmove ili slušajući muziku, jedete više nego što vam je potrebno i to uglavnom lošu hranu, a to sve utiče na nivo vaše energije. Malo umjerenosti nije na odmet.

3.Temperamentni, ali u stalnom strahu od izdaje
Sebe vidite kao osobu koja želi da ima samopouzdanje, snagu karaktera i koja će biti važna u svijetu. Vi uvijek nastojite da održavate dobre uslove kako bi se osigurala vaša dobrobit i dobrobit vaših bliskih osoba. Smatrate prijateljstvo paktom uzajamne zaštite, što vas čini odanim prijateljima i jako se bojite da ne budete izdani. Vrlo ste nepovjerljivi, a to zna biti strašno iscrpljujuće.

4.Saosećajni, ali nesigurni u sebe
Imate veliku želju da činite dobra dijela i želite da budete nagrađeni za njih, zato ste postali vrlo topla osoba koja se uglavnom usredsređuje na zadovoljavanje tuđih potreba. Ponekad se ne odmarate dovoljno ili ne odvajate dovoljno vremena za ispunjenje vlastitih želja i potreba. Mnogo puta ste izgradili svoj imidž kroz druge, što je moglo da stvori neku vrstu zavisnosti i to je upravo mjesto gde leži vaš veliki izazov, prepoznati svoju važnost, svoje talente i svoju vrijednost.

plavi-mjesec

5.Znatiželjni, ali izgubljeni
Vi sebe vidite kao znatiželjnu, objektivnu, kulturnu osobu, kao plemenitog posmatrača. I iako možete biti prijateljski raspoloženi i uključeni u konverzaciju, najviše volite da budete sa svojim voljenima ili jednostavno provedete kvalitetno vreme u samoći. U vašem umu uvijek je veliki protok ideja i zbog toga ponekad patite od nesanice i stresa. Vaš glavni izazov je da više vjerujete u sopstvenu intuiciju, glas vašeg srca koji čujete u svom umu, kao i da pripremite svoj um da živi u pozitivnom skladu jer ćete tako brže eliminisati prepreke i ideje koje vas sprečavaju da postignete istinsku sreću i ispunjenje.

6.Prijatni, ali anksiozni
Vi sebe doživljavate kao strpljivu osobu koja jako ceni smirenost i koja uživa u jednostavnim stvarima. Volite da ostanete kod kuće i gledate film, uživate u tišini parka s prijateljima. Vi ste vrlo aktivna i talentovana osoba, ali želite da pobjegnete od gužve i užurbanog tempa. Proveli ste puno vremena razmišljajući o budućnosti, što izaziva veliku anksioznost i to je vaš veliki izazov.

blue-moon-wolf-full-300x242

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA