DRŽITE SE DALJE OD NJIH: Tri horoskopska znaka koja ljubavnu vezu mogu pretvoriti u pakao!

15.02.2019 - 12:18 | Horoskop

Neki znakovi su rođeni da budu u vezi i znaju kako održavati dobre i kvalitetne odnose, a neki ipak znaju kako i dobre odnose zakomplikovati. Od ovih znakova nikada ne očekujte sklad u vezi.

Lav

Kralj među životinjama i car među kompleksašima. Ne, njemu ništa nije dovoljno dobro, on bi da sve bude 'po špagi', da na sve strane bude raskoš. S obzirom da je pravi alfa-mužjak, podrazumijeva se da mu 'ideš niz dlaku', i nikako, ali baš nikako da se suprotstavljaš njegovom mišljenju kada ste u društvu.

Pored njega ćeš imati sve materijalne blagodati, ali kad ti bude teško nećeš se imati kome izjadati jer si, zahvaljujući njemu, izgubila i posljednju prijateljicu.

lav-horoskop

Djevica

To nije dečko, već cjepidlaka! Težak kao crna zemlja, za njega su ti potrebni konjski živci. Ne ostavlja prostora za spontanost - svaki izlazak se planira bar 5 dana unaprijed, a putovanje izvan grada bar šest mjeseci ranije. Poput papagaja ćeš morati  ponavljati da se tu i tu, tad i tad nalazite ne bi li on bio siguran da si upamtila.

Majstor je za pasivnu agresiju - naoko je sav ulickan i fin, kulturan i ljubazan, ali kad taj naumi da ti nešto učini, poslužit će se takvim ”suptilnim” metodama da ćeš na kraju morati popustiti i učinit ćeš ono što od tebe traži.

ljubavni-horoskopp-djevica-640x480

Škorpion

On je zavodljiv, a od njegovog prodornog pogleda klecaju koljena. Pokušava se predstaviti kao nedovoljno voljen dječak koji se svakodnevno bori s pitanjima iz viših sfera života koja obični smrtnici ni ne razumiju. Hazarder je u duši, često poseže za polulegalnim načinima zgrtanja novca, ali brzo će ih potrošiti jer po njemu najbitnije je uživati u trenutku.

Ako želiš uzbudljivu avanturu kratkog daha koje ćeš se sjećati cijelog života, nema boljeg od njega, ali daleko je taj od materijala za budućeg muža.

korpija-horoskop

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia