POTPUNO ISKRENI

3 STVARI KOJE MUŠKARCI GOVORE SAMO ŽENAMA KOJE ISKRENO VOLE: Ako ovo čujete, znaćete da ste za njega POSEBNI!

14.04.2019 - 13:57 | Praktična žena >> Ljubav
Autor: Novi.ba
 

Muškarci najčešće nisu skloni verbalnom pokazivanju osjećanja poput žena. Ako njih pitate, mnogo su im draža djela. Uostalom, ionako se kaže da djela ponekad govore više od riječi, zar ne?Zato ne čudi što će muškarci o nekim stvarima razgovarati samo sa ženom koju iskreno vole.

Osim što uživa kada je u vašoj blizini, stalno vas grli i dodiruje, postoje reči koje će vam otkriti da imate osigurano posebno mesto u srcu svog partnera:

Boje se da će vas izgubiti

Iako se iz nekog razloga još uvek promovira stav da muškarci ne smiju da osjećaju strah, čak i oni kada su zaljubljeni preko glave će priznati da strahuju da će ostati bez svoje partnerice. On možda ne govori direktno o tome, vrlo lako možete shvatiti kako "diše" po tom pitanju ako ga pitate što misli kakav bi bio njegov život bez vas.

Traže od vas emocionalnu podršku

I oni su ljudi od krvi i mesa koji imaju emocije. Nisu svemogući iako vole ponekad da se ponašaju kao da jesu. Ipak, kada se potpuno prepuste osjećanjima, razbiće i tu barijeru i jasno vam dati do znanja kada im bude bila potrebna pomoć.

Seksualne fantazije

Iako su one još uvek tabu tema u mnogim vezama, većina se nakon nekog vremena dovoljno opusti da otkrije o čemu mašta.

 

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!