ANABELU BOLEST UNIŠTI: Objavila kakve posljedice bolest ostavlja na njeno tijelo. NE LIČI NA SEBE!

21.04.2019 - 12:12 | Show
 

Kako je poznato, tipovi bolesti štitne žlijezde su različiti pa tako jedan tip daje pretjeranu mršavost i nemogućnost gojenja, a drugi pretjeranu gojaznost.

anabela12
Pjevačica boluje od ovog drugog tipa u kome se osoba goji pa i tokom terapija se mora povesti računa o fizičkom izgledu da ne bi drastično nabacili kilogrami.

anabela11

Anabela se putem Instagrama obratila javnosti o svom problemu u kome je rekla da se ugojila 7 kg zbog čuvenog Hašimota, kako se taj oblik i naziva, a kome je terapija doživotna.Kako je rekla, ona se već mjesec bori s kilažom i trudi da skine kilograme svakodnevnim vježbama i izmijenjenim načinom ishrane da bi riješila ovaj ozbiljan zdravstveni problem.

anabela14

- Za mjesec rada na sebi skinula sam 7 kg koje sam nabacila zbog bolesti štitne žlijezde ili čuvenog Hašimota. Izmijenjen način ishrane i trening mogu riješiti ozbiljan zdravstveni problem - napisala je Anabela na svom Instagram profilu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!