PARTY ZA DRUGARICE

Iako otac već godinama ne pita za nju, mama je zakon: SURI CRUISE luksuzno proslavila 13. rođendan

21.04.2019 - 12:32 | Film >> Slavne ličnosti
Autor: Novi.ba
 

Suri Cruise u društvu prijateljica i majke Katie Holmes proslavila je svoj 13. rođendan. Suri i njena pratnja viđene su kako napuštaju restoran u New Yorku nakon proslave rođendana, na kojem se njen otac Tom Cruise tradicionalno nije pojavio.

suri-4

Naime, Suri je tek prvih nekoliko godina života provela u bliskom odnosu s ocem, slavnim glumcem i požrtvovnim scijentologom, koji je dopustio da mu njegova vjera oduzme obitelj. Nakon prekida s Katie Holmes, udaljio se i od Suri, jer mu scijentologija ne dopušta viđati vlastutu kćer.

Tako sada više ne baš mala djevojčica Suri odrasta godinama bez očinske figure, a zna se kako se s ocem već 6 godina uopće nije niti čula niti vidjela.

suri-2

Ipak, sudeći prema fotografijama koje objavljuje na svojem Instagram profilu, Suri to ne ometa da živi život kćerke holivudskog para - luksuzno i udobno poput mamine princeze. Prema fotografijama se stoga može reći kako Suri i ne pati baš previše što joj otac ispred svojih očinskih obveza stavlja uputstva svečenika.

suri-cruise-13th-birthday-promo

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!