"Imam 25 godina i nikada nisam imao djevojku, a onda sam upoznao nju…"

15.05.2019 - 09:59 | Zanimljivosti >> Kiosk
 

Imam 25 godina i nikada nisam imao djevojku, a onda sam prije par mjeseci upoznao nju… Tanja je razvedena, 3 godine starija od mene i ima kćerku staru 4 godine. Imala je mnogo težak brak, bivši muž je tukao jer je umišljao da ga vara.

Zaljubio sam se u nju, predivna je osoba.

Kada su moji roditelji saznali za nju tražili su od mene da prekinem vezu sa njom, da ona raspuštenica, nije za mene momka, plus je starija, a najgore od svega za moje roditelje je što ima dijete. Meni ništa od toga ne smeta, volim je, a njenu kćerku gledam kao da je moja, jako simpatična i pametna djevojčica. Juče mi je Tanja rekla radosnu vijest, da je ponovo trudna i da ću postati otac. Nemate pojma kako sam sretan.

Odmah sam joj rekao da se spakuju i da ih vodim kod mene kući da konačno započnemo zajednički život, a želio sam spriječiti rodbinu i košije da za moje dijete govore da je kopile. Kada smo došli kući mama je bila sama. Mnogo se iznenadila kada je vidjela Tanju i njenu kćerku na vratima.

Rekao sam joj da ću postati tata, da je Tanja tudna i da započinjemo zajednički život, a moja mama je tada samo rekla: "Slobodno sine moj, ali raj život nećete započeti pod mojim krovom"… zalupila je vrata i čak dva puta okrenula ključ u bravi.

Stojali samo tako ispred vrata nekih pola sata, bio sam uvjeren da će mama otvoriti, ali ništa. Vratili smo se zajedno u Tanjin iznajmljeni i sada smo tu. Kada sam mislio da ne može biti gore, Tanja mi je rekla da najbolje da raskinemo i da se ja vratim mojim roditeljima, jer ne želi da uništava moj život, i da će da prekine trudnoću. Koliko je dobra osoba, bez obzira što i ona mene jako voli spremna je da se žrtuje zbog mene. Rekao sam joj da od toga nema ništa i da ako treba zbog nje sam spreman da potpuno zaboravim i mamu i tatu. Ako oni mene mogu zašto ja njih ne bih moago.
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia