SLIKALE SU SVOJE BUJNE GRUDI, ALI JEDAN DETALJ ZGROZIO SVIJET: Pžljivo pogledajte sliku!

15.05.2019 - 20:10 | Zanimljivosti >> Kiosk
Autor: Novi.ba
 

Selfiji su odavno zaraza koja nema nikakve šanse da prođe, a vjerujemo da nećemo biti ženomrsci ako kažemo da ljepši pol ipak najviše voli da slika same sebe. 

A pogotovo ako se djevojke skockaju, pa još istaknu svoje lijepe grudi. Još kada ih vidimo ovako, "na gomili", stisnute jedne uz druge... svaka čast. 

Ipak, postoji jedan problem - pogledajte pažljivo sliku:

Jeste li ga primijetili? Jedan mališan viri između tih grudi, u sredini fotografije... i djeluje kao da mu uopšte nije prijatno. Jedna od ovih djevojaka je njegova majka, i potpuno je zaboravila na njega dok se spremala da uslika svoje poprsje. 

Dobro, ne treba odmah skočiti i napadati je. Najvjerovatnije je samo na trenutak zapostavila dijete i nije toliko strašno kako na prvi pogled izgleda. U svakom slučaju, treba imati na umu - uvijek i svakom trenutku brinite o djeci, i pazite šta objavljujete na Internetu, lako dođe do nesporazuma. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!