UBISTVO PJEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ

ZORAN MARJANOVIĆ UPUTIO DRAMATIČNU OBJAVU, ODLUČIO PROGOVORITI: Evo ko je dirao LEŠ JELENE, OVO SVE MIJENJA!

15.05.2019 - 22:27 | Vijesti >> Aktuelno
 

Advokati odbrane i porodica optuženog Zorana Marjanovića (40) zahtjevaju od tužilaštva da utvrdi ko su tri osobe čiji su DNK tragovi pronađeni na tijelu ubijene pjevačice Jelene Marjanović (33) nakon što je njeno tijelo izvučeno iz kanala na nasipu Crvenka u Borči.

Vladimir Marjanović, Zoranov otac i svekar pokojne pjevačice, posle podizanja treće optužnice protiv njegovog sina oglasio se na Facebooku i postavio pitanje ko su misteriozne osobe koje su dodirivale njegovu snaju i tako ostavile svoje tragove na njenoj ruci, gaćicama, trenerci i patici.

- Na patici i na lijevoj obali su dva DNK, na vešu i trenerci, kao i na prstu s kog su ubice skinule burmu. Ukupno pet DNK od tri različite osobe - napisao je Vladimir aludirajući na to da taj DNK materijal, za koji je utvrđeno da ne pripada njegovom sinu, kao ni drugim članovima porodice Marjanović, pripada osobi koja je ubila Jelenu i njenim pomagačima.

Izvor blizak porodici Marjanović kaže da su oni ubijeđeni da ključ rješenja stravičnog zločina, koji je već tri godine obavijen velom misterije, leži u tim biološkim tragovima i da upravo oni vode do počinioca ubistva.

- Odbrana i Marjanovići smatraju da su profili koji su nađeni na Jeleninom tijelu glavni argument u tvrdnji da Zoran nije usmrtio suprugu. Zanimljivo je da je reč o tragovima koji su izolovani istog dana kada je leš pronađen, a koji se nisu poklopili ni sa jednim članom porodice, niti sa profilima koji se već nalaze u bazi DNK - kaže sagovornik iz istrage.

1

Foto: Alo.rs

I Stefan Jokić, jedan od Marjanovićevih branilaca, u svom odgovoru na optužnicu posebno se osvrnuo na nepoznate DNK tragove, smatrajući da mora da se utvrdi kome oni pripadaju.

- Recimo, na Jeleninoj patici su nađena dva traga. Vještaci smatraju da je tu patiku bacio ubica, a na njoj nema Zoranovih tragova. Znači, postoje tragovi koji upućuju na drugog izvršioca ovog djela. Trasolozi su pokazali da postoji trag krvi s druge strane, koji je prenio ubica jer ga je imao na odjeći, a na Zoranu ga nema - objašnjava Jokić i dodaje da je najnovija optužnica najlošija dosad.

Podsjetimo, Više javno tužilaštvo posle dopune istrage podiglo je novu, treću po redu optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio svoju suprugu 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki. Tužilaštvo smatra da je Zoran usmrtio svoju ženu na svirep i podmukao način.

(Novi.ba/Kurir.rs)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!