ZOVU GA ČOVJEK-PAUK, OTAC JE JEDNOG DJETETA I ŽIVI BURAN ŽIVOT: Jezik mu je podijeljen na pola, bjeloočnice crne, a evo kako je NEKAD IZGLEDAO!

16.05.2019 - 13:37 | Zanimljivosti >> Kiosk
Autor: Novi.ba
 

Itan Brambl ima 22 godine, ima 150 tetovaža i 40 modifikacija na tijelu, uključujući i implantante ispod kože. Zovu ga čovjekom - Spajdermenom.

Sebe naziva "najmodifikovanijim mladićem na svijetu", a svoju transformaciju započeo je kada je imao samo 11 godina.

ethan1

(Instagram)

Otac jednog djeteta, iz Novog Južnog Velsa, ima veoma razvučene rese na ušima, uklonio je pupak, a jezik mu je rasječen na pola.

ethan-bramble-fb

(Instagram)

Sada je Itan, koji se šali da će njegov izgleda da otjera mladiće od njegove kćerke, ugradio male "pauk" silikone ispod kože ruku.

"Uvijek sam uživao u tome kako izgleda. Biću kul deda. Niko se neće zafrkavati sa mojom kćerkom - rekao je on u australijskoj emisiji Studio 10.

Priznao je da ima čak 40 promjena na tijelu, uključujući i tetoviranje očiju tako da su mu bjeloočnice crne. Samo to tetoviranje sa sobom nosi veliki rizik, Itan je mogao da oslijepi.

ettt

(Ethan Bramble prije i poslije promjena na tijelu, Foto: Instagram)

Kada je imao 17 godina imao je zahvat koji je njegov jezik podijelio na pola. Priznao je da ga je bilo malo strah jer je morao da spava uspravno pet dana zbog količine pljuvačke koju je lučio.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!