PAO SARAJEVSKI DILER!!! Ovnović ranije osuđivan, kao i njegova supruga

18.05.2019 - 16:52 | Vijesti >> Bosna i Hercegovina
 

Zatražen pritvor za sarajevskog dilera Muju Ovnovića
 
Tužilaštvo Kantona Sarajevo uputilo je Općinskom sudu Sarajevo prijedlog za određivanje pritvora za poznatog sarajevskog dilera Muju Ovnovića (54). 

On je uhapšen u akciji Federalne uprave policije, koja je odrađena u saradnji s Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske.

mup-rs
 
U akciji koju su nadzirala tužilaštva u Sarajevu i Istočnom Sarajevu, prema naredbi Općinskog suda Sarajevo, pretresen je stan na području općine Novi Grad Sarajevo koji Ovnović koristi, kao i njegov automobil.

U pretresu je pronađeno 15 grama kokaina, 200 grama spida, 600 grama kanabisa i 99 tableta ekstazija. Pronađena je i vaga, kao i drugi predmeti koji potječu ili se dovode u vezu s dilanjem droge.

mup-ks-avaz

Mujo Ovnović i njegova supruga svojevremeno su 2009. bili osuđeni na ukupno deset godina zatvora, što im je smanjeno na sedam i po godina. Policija im je tada u unajmljenom stanu na Otoci zaplijenila 8,5 kilograma raznih vrsta narkotika.
(AVAZ)

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!