BRUTALAN ZLOČIN 3 GODINE POTRESA SRPSKU JAVNOST! Zoran Marjanović najzad progovorio o Jeleninom ubistvu: "Ovo je jedina istina"

06.06.2019 - 11:02 | Vijesti >> Aktuelno
Autor: Novi.ba
 

Viši sud u Beogradu u ponedjeljak je potvrdio optužnicu kojom se Zoran Marjanović (40) tereti za brutalno ubistvo supruge pjevačice Jelene Marjanović (33) 2. aprila 2016. u Borči. U ekskluzivnom intervjuu Marjanović tvrdi da je nevin, da je optužnica fabrikovana i da je za istinu spreman da ide pred svaki sud, pa i pred streljački vod!

 

Protiv Marjanovića je potvrđena treća po redu optužnica, nakon što su prve dvije vraćena na dopunu istrage. Zoran kaže da je sada očigledno da neko pokušava da mu smjesti brutalni zločin koji već tri godine potresa srpsku javnost.

zm1

Zoran Marjanović, Foto: Blic

- Ovu fabrikovanu optužnicu protiv mene nisam čitao jer je čista kleveta! Jedina istina je da ja nisam počinio zločin koji svim silama pokušavaju da mi stave na teret! Ne postoji nijedan motiv zbog kojeg bih čak i verbalno nasrnuo na bilo koju ženu na svijetu! Pogotovo ne na suprugu! A kamoli da izvršim ovakvo zvjerstvo, koje je, neko ko nije vrijedan čak ni metka, počinio nad mojom suprugom Jecom, majkom našeg djeteta - kaže Marjanović.

On tvrdi da iza svih laži koje se plasiraju o njemu i njegovoj porodici stoji neko ko pokušava na sve načine da im napakosti.

- Spreman sam i ispred puščanih cijevi da stanem i izađem pred svaki sud na svijetu jer sam nevin! Boriću se za svoju istinu, ali i za istinu svakog pravednika koji trpi nepravdu i progonjen je zbog nečega što nije počinio i sa čime nema ama baš nikakve veze - kaže suprug ubijene pjevačice.

13jelena-620x0

Jelena Marjanović, Foto: Novosti

Ipak, Marjanović navodi da ne zna ko pokušava sa ovom optužnicom da uništi život njegovoj porodici i njemu, ali ne gubi nadu da će na kraju pravi ubica njegove supruge biti konačno otkriven i uhapšen.

- Ko stoji iza svih ovih muka, namještaljki, kleveta i zlodjela koja snalaze moju porodicu i mene već tri godine, ne znam, vrijeme će sigurno pokazati! Što se tiče policije, tužilaštva i pravosuđa, mislim da tu ima i te kako savjesnih ljudi koji svoj posao rade pošteno. Od svega ovoga, kao i suđenja, ukoliko do njega dođe, očekujem istinu i pravdu! Da se ne dozvoli da ove gnusne laži i maštarije, koje su satkane od konca i kanapa, prođu i napakoste meni i mojoj porodici - kaže Zoran.

jm

Foto: Kurir

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA