SLOMIĆE VAM SRCE...

SAOPŠTILI JOJ LOŠE VIJESTI: Poznata srpska pjevačica boluje od NEIZLJEČIVE BOLESTI!

08.06.2019 - 23:24 | Show
Autor: Novi.ba

Pjevačica Katarina Živković nedavno je saznala da boluje od insulinske rezinstencije, što ju je preplašilo i natjeralo da svoj život promijeni iz korijena.

U emotivnoj ispovijesti otkrila je da je otišla kod ljekara kada je primijetila da nešto nije u redu sa njenim zdravljem, ali i da nije mogla da zaustavi suze kada joj je doktorka rekla da je stres koji je preživjela u ranoj mladosti bio okidač za bolest.

- Primijetila sam da mi manjka energije, da se sve više umaram, kako na nastupima, tako  i van njih, ali i da je sam kvalitet mog života lošiji - rekla je na početku razgovora  Živkovićeva i objasnila kako je reagovala kada joj je doktorka saopštila dijagnozu.

- Uradila sam običnu krvnu sliku, koja je pokazala da sam savršeno zdrava, ali i da imam izvjesna odstupanja kada je riječ o šećeru. Nakon toga uputili su me na test opterećenja glukozom, koji je pokazao da bolujem od insulinske rezistencije - priča Kaća i nastavlja:

- O toj bolesti ništa nisam znala, osim onoga što sam na internetu mogla da pročitam. A to što sam pročitala, bolje da nisam - iskrena je ona.

kaca

- Doktorka je željela da zna sve o mom životu i načinu ishrane. Tražila je uzrok. Budući da u najbližoj porodici nema niko šećernu bolest, odmah je isključila nasledni faktor. Takođe godinama treniram i zdravo se hranim, tako da ni loša ishrana i nedostatak fizičke aktivnosti nisu bili uzorok moje bolesti. Kada smo iscrpli sve moguće uzroke, doktorka mi je prišla sa psihološke strane, a u jednom trenutku je iz mene izvukla ono što je bilo najdublje skriveno i najbolnije u mom životu. Plakala sam dok sam joj pričala da sam počela da pjevam po kafanama dok sam išla u osmi razred, a plakala sam i dok sam pričala o takmičenju "Zvezda Granda" i stresu koji sam proživljavala kao djevojčica - kaže iskreno Kaća.

- Nikada nikome nisam o tome pričala, jer sam mislila da je to normalno, da se podrazumijeva, ali mi je doktorka objasnila da nije normalno da izdržavam porodicu u godinama u kojima su se moje drugarice igrale i bile djeca - kaže Kaća.

Kako je izjavila, taj razgovor sa doktorkom za nju je bio ljekovit.

- Otišla sam na vrijeme i otkrila svoj problem u početnoj fazi. Promijenila sam način ishrane, izbjegavam stresne situacije i negativne ljude i pijem lijekove. Ubuduće ću redovno kontrolisati šećer i trudiću se da moja bolest ne napreduje - kaže ona.

Komentari

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!