ČITAV REGION BRUJI O RAČUNU OD 50.000 EURA KOJI SU NAPRAVILI MILIJARDERI U DUBROVNIKU: Sada su se oglasili i gazde kluba, evo šta kažu o cijenama i gostima

12.06.2019 - 22:07 | Vijesti >> Region
Autor: Novi.ba
 

Posljednjih dana dosta se priča o događaju iz jednog dubrovačkog kluba.

Račun od 50.000 eura trebalo je da plati bogati Saudijac koji je cijelo večer pio i častio u klubu.

Podsetimo, navodno je grupa bogataša htjela da se dobro provede u noćnom klubu, ali ne i da plati račun od kojeg ih je zaboljela glava. Jedna žena se požalila na cijenu, pa je pozvana policija, ali je do njihovog dolaska sve već bilo plaćeno.

1878939-racun-24-sata-ff

"Što se tiče samog računa, ako provjerite cijene navedenih pića u drugim klubovima i restoranima, možete videti da su cijene realne", kazao je menadžer kluba Marko Plavčić.

"Naši gosti dolaze da se provede i kao svaka osoba svjesni su cijena koje su im u svakom trenutku dostupne. Kao i njihova potrošnja", kazao je Plavčić.

Najskuplja stavka na računu bio je šampanjac "Roderer kristal roze" vrijedan 17.000 eura, zatim "Arman de Brinjak" vrijedan oko 16.000 i tako dalje.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!