MISTERIOZNI SNIMAK IZ ČERNOBILA SVI GLEDAJU U ČUDU: Stvorenje neobjašnjivog oblika UTJERALO STRAH U KOSTI! (VIDEO)

13.06.2019 - 10:17 | Vijesti >> Aktuelno
Autor: Novi.ba
 

Prije više od sedam godina s radošću je pričala o analizi tiroidne žlijezde zbog koje su joj ljekari ubrizgali radioaktivni tenecijum

Jedna radoznala djevojka, čije ime nam nije poznato, jer ne želi da otkrije, otišla je u Černobilj u namjeri da razbije brojne mitove oko radijacije u tom naselju.

Ona je prije toga izjavila da za nju ne postoji višak štetnog zračenja ili previše riskantan izlet. Prije više od sedam godina s radošću je pričala o analizi tiroidne žlijezde zbog koje su joj ljekari ubrizgali radioaktivni tenecijum.

- Ja sam radioaktivna žena i baš mi je zabavno – napisala je ona u opisu videa na Youtubeu.

Ona je u svom videu pokazala kako hoda na od 5 kilometara od nuklerake gdje se desila najveća nuklearna katastrofa ikada na planeti dok u ruci nosi aparat za mjerenje radijacije.

U pozadini se vidi nuklearna elekrana čije je jezgro eksplodiralo, ali u toku videa može se primetiti nešto čudno kako se pomjera, ali niko ne može da dokuči o čemu se radi.

Stvorenje neobjašnjivog oblika se pojavilo, ali je pokušavalo da se sakrije....

Nije poznato ni da li je autorka snimka ovako nešto primijetila, ali ostaje da pogledate i uvjerite se.

Pogledajte snimak, a na tačno 1:09 obratite pažnju:

Podsjećamo, černobilska katastrofa dogodila se 26. aprila 1986. godine u nuklearnoj elektrani Černobil. U eksploziji i požaru ispuštene su velike količine radioaktivnih elemenata u atmosferu, koja se proširila na veći deo zapadnog SSSR-a i Evrope. Černobilska katastrofa je bila razlog za 53 direktne smrti i bezbroj hroničnih bolesti.

Prema izvještajima, tehničari su vršili eksperimentalno isključivanje kada je neočekivani udar energije izazvao pucanje zaštitne posude i eksploziju zgrade. Igor Gramotkin, bivši direktor Černobiljske elektrane, tvrdio je da će trebati 20.000 godina da bi područje 19 km udaljeno od Černobilja bilo pogodno za život.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!