TRUMP IZDOMINIRAO U BRITANIJI: "Moja posjeta najzabavnija stvar za KRALJICU od 1994. godine"

16.06.2019 - 09:08 | Vijesti >> Svijet
Autor: Novi.ba

Američki predsjednik Donald Trump kazao je da je njegova posjeta engleskoj kraljici Elizabeti II najzabavnija stvar za nju u posljednjih 25 godina.

Od 1994. kraljica Elizabeta je obilježila zlatni i dijamantski jubilej, posjetila razne kontinente, slavila vjenčanja svojih unuka i rođenja brojnih praunuka te se srela s brojnim liderima.

Ali, prema predsjedniku Trumpu, njeno veličanstvo se nikada nije zabavilo kao za vrijeme njegove posjete prošle nedelje.

traam

Foto: Profimedia

- Imamo odličan odnos, smijali smo se i zabavljali. Njeni ljudi kažu da se nije toliko zabavila za 25 godina. Tada sam bio kritikovan zbog toga što su rekli da se previše zabavljamo - kazao je Trump za emisiju "Fox and Friends" Fox Njuza u telefonskom intervjuu.

Trump je uživao u posjeti kraljici sa svojom porodicom, a na njega je ostavila utisak i istorija. Tramp i prva dama SAD-a bili su prošle sedmice gosti 93-godišnje kraljjice, a dio posjete bila je i večera u Bakingemskoj palati.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia