O OVOM RASKIDU PREKO PORUKA BRUJI INTERNET: Dečko je ostavio, a nakon ove rečenice 'POPIO' BLOK

23.06.2019 - 12:23 | Praktična žena
Autor: Novi.ba
 

Raskidi preko poruka su uglavnom bolni - osim ako nisu urnebesni kao što je ovaj koji ćete imati prilike da pročitate.

Tviterašica iz Podgorice pod nadimkom "dželat" podijelila je na Tviteru svoj raskid sa dečkom koji joj čak i nije bio dečko - a evo kako je protekla ta ljubavna priča.

- Zar ti nije lakše da jednostavno raskineš nego da odgovaraš na poruke svaka 24 časa? Ako je toliki problem onda okej, raskidamo, ovo stvarno više nema smisla.

- Umm...šta? Šta raskidamo?

- Sama si to tražila. Ne želim da te čekam da me zovneš na kafu uz tvoju priču da nemaš vremena, a ovamo u kuću ne ulaziš.

- Pitam te šta raskidamo čovječe. Kad smo mi imali išta? Kuku, šta sve neće da me snađe - kaže Tviterašica.

1poruka

- Ne možeš da kažeš da ništa nismo započeli, onakva konekcija se ne ostvaruje tek tako sa bilo kim. Ako ti je stalo da nastavimo, potrudi se da se promijeniš i sve će biti okej.

- Seen?

- Kakva konekcija? Ne znaš ni kako se prezivam čovječe, šta ti je? Fina si osoba, mani se ovoga i prestani da ponižavaš sebe ovoliko, ovo je već razlog za brigu. Neka ostane na ovome, ne šalji više poruke da se ne bih seljačila sa blokiranjem.

poruka

- U tome je i problem, što mi ništa o sebi ne govoriš. To i jeste jedna od stvari koje bi trebalo da promijeniš.

(Foto: Twitter)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!