Novi TIHI RAT Megan i Harija sa Vilijamom i Kejt: Pogledajte kako i gdje se odvija nova bitka za prevlast

18.07.2019 - 14:54 | Film >> Slavne ličnosti
 

Iznenađujuća je činjenica da princ Hari učestvuje u borbi gdje je cilj online dominacija, s obzirom da je  svojevremeno izjavio da smatra da društvene mreže stvaraju veću zavisnost čak i od alkohola ili opijata. 

Naime, nakon što su odvojili domaćinstvo od princa Vilijama i Kejt Midlton, Hari i Megan riješili su da preuzmu primat na Instagramu.

Unajmili su osobu koja će im voditi sve naloge na društvenim mrežama, a ta osoba kreće sa radom čim se Megan vrati na dužnosti poslije porodiljskog odsustva – kaže za britanske medije izvor blizak dvoru.

sl1

Foto:Instagram    

Vilijam i Kejt su inače otvorili zajednički Instagram profil 2015. godine, a Hari i Megan tek u aprilu ove godine. 
Ipak, uprkos tome, Hari i Megan imaju 8,5 miliona pratilaca, svega 700.000 manje od Kejt i Vilijama.

screenshot-1

Foto:Instagram    

Da su Megan i Hari ozbiljni u svojim namerama ,govori i činjenica da su istog dana kada su Vilijam i Kejt pokušali da se pohvale dizajnom Kejtinog vrta, njih dvoje objavili dosad neviđenu sliku sa njihovog venčanja – jasno je ko je tu pobijedio u borbi za lajkove.

sl2

Foto:Instagram

Koliko su Hari i Megan ozbiljni u nameri da osvoje naklonost publike, govori i činjenica da su angažovali i Saru Latam, bivšu savjetnicu Hilari Klinton, kao svoju sekretaricu.

screenshot-2

Foto:Bazzar

Sve ovo je veliko iznenađenje i za sam dvor jer se očekivalo da će Hari, Vilijam, Kejt i Megan biti neka vrsta fantastične četvorke, i da će praktično imati zajedničke naloge i uopšte nastupati zajedno.
Međutim, nakon što su Megan i Hari stupili u brak, odmah su se odselili dalje od Kejt i Vilijama, zaposlili svoje osoblje, a došlo je čak i do podjele humanitarne organizacije koja je također trebalo da bude vođena zajedničkim snagama.

Novi.ba/Žena
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!