MARINA TUCAKOVIĆ JE ŽENA LAVICA, POBIJEDILA JE RAK: A sada je otkrila kako se liječila i šta je odigralo najznačajniju ulogu

09.08.2019 - 15:44 | Porodica i zdravlje >> Zanimljivosti
 

Rezultati sa posljednje kontrole na kojoj je bila nedacno pokazuju, kako se navodi, da u organzimu Marine Tucaković skoro da više uopšte nema malignih ćelija, te da je tekstopisac na korak do izliječenja.

ssp

Marina je sigurna da je vjera odigrala ogromnu ulogu i zahvalna je Bogu, napominje izvor, koji je krije radost povodom značajnog poboljšanja stanja Tucakovićke.

marina5

"Ovo je zaista čudo, svi smo presrećni", počinje izvor, pa nastavlja: "Kada je dobila rezultate i shvatila da se većina malignih ćelija povukla, Marina je zanijemela od sreće. Za to su svakako zaslužni skupi tretmani, specijalna ishrana, mnoge alternativne metode kojima se prepuštala, međutim, Marina ipak vjeruje da sve duguje Bogu, pošto je jedna njena bliska prijateljica mjesecima išla u jedan manastir nadomak Beograda".

d

"Tu je ostavljala pozamašan prilog za ikone i freske, a molila je čak sedmoricu sveštenika da se na svakoj liturgiji mole za Marinino zdravlje. Oni su to svakako prihvatili jer važe za manastir koji svima izlazi u susret. I sama Marina odlazi tamo na liturgije, ali ne redovno jer je još uvijek slaba, mada će vjerovatno ići češće, samo da još malo ojača. Sigurna je da joj je Bog pomogao i sada zna da je vjera najbolji lek za sve. Svima koji pate od neke bolesti preporučuje se da se pored liječenja okrenu i crkvi. Zahvalna je toj prijateljici neizmjerno jer joj je ona usadila taj odnso prema religiji i uvjerila je da ne smije da gubi nadu", zaključuje izvor.

Novi.ba/Skandal/Fo

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!