PROVJERENO! Do savršenog struka u samo 10 minuta dnevno!

12.08.2019 - 22:34 | Porodica i zdravlje >> Zdrav život
 

Ljeto je već tu i vrijeme je da obučemo kupaće kostime, ali to ne znači da je još uvijek kasno da počnete sa intenzivnim treningom i da svoj struk izvajate do perfekcije.

struk2

Imajte na umu da vježbanje podjednako veliki učinak ima i na vaše tijelo i na vaše zdravlje i zato se upustite u proces upornog preoblikovanja svog tijela.

Savršeno oblikovan struk je vodeći imperativ u svijetu fitnessa, bar kada su žene u pitanju. Riječ je o dijelu tijela koji ima veze sa genetikom i tipom građe, ali uz adekvatno prilagođenu ishranu i uporne treninge, možete da postignete sve što ste zamislili i da izgledate savršeno.

struk

Da bi vaš trud urodio plodom, potrebno je da iz ishrane izbacite nezdravu, masnu hranu i slatkiše. Ovo predstavlja odricanje, koje nam ne pada lako, ali je zaista bitno da se pridržavate ovih pravila, jer je riječ o namirnicama, koje se lijepe baš u predjelu struka, u vidu masnih naslaga.

struk

Područje stomaka, aktivira se tokom gotovo svake vježbe, ali ako želite da izvajate svoj struk, moraćete da u svoj trening uvrstite i vježbe koje su posebno specifikovane, samo za struk. Ove vježbe su uglavnom statične pa zahtijevaju veći broj ponavljanja.

struk

Da biste uspješno oblikovali svoj struk, za vas smo izdvojili video sa vježbama za dio oko struka.

Novi.ba/Ljepotaizdravlje/Foto: Profimedia

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!