FOTO: Čovjek zadužen za rješavanje ubistva Jelene Marjanović dobio jezivu poruku

14.08.2019 - 21:46 | Vijesti >> Aktuelno
 

Nenad Šipka, jedan od ključnih ljudi u rješavanju ubistva Jelene Marjanović dobio je jezivu poruku, odnosno pjesmu. 

Šipka je dobio poruku sa nepoznatog broja u kojoj se spominje nasip. 

873x400-2

Forenzičar je objavio pjesmu u cijelosti. 

w873

Nenad Šipka je u jednoj emisiji prije par mjeseci otkrio zašto ga nije bilo pola godine u medijima. 

- Zato što je slučaj ubistva Jelene Marjanović već postao jedna farsa o kojoj ja više ne želim učestvovati, jer ipak smatram da je moja ekipa ozbiljna, a to su stručnjaci i forenzičari, da bih se kroz medije upuštao u priče sa nazovi stručnjacima koji su niti iz te oblasti niti su posjetili sud niti znaju materiju. 

Bez obzira na sve mi još uvijek imamo važeći ugovor sa Teodorom Krsmanović, koja je u trenutku kada nas je angažirala imala status oštećene. Mi smo spremni da se vratimo i branimo interese porodice Krsmanović vezano za ubistvo njihove rođake. Inače, slučaj je već završen, samo javnost još ne zna. Ovdje sam gostovao prije jedno godinu dana. Kada sam rekao da će pasti optužnica svi su mi se smijali. Ovo je jedinstven slučaj u historiji pravosuđa Srbije da je osumnjičeni za teško ubistvo na slobodi i da se brani sa slobode, zato što nemaju dokaza da je on izvršio djelo. Na nasipu niko nije ubio Jelenu - izjavio je Šipka. 

Novi.ba/Avaz

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!